Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga.Wieczorek24

Last minute? Łapiecie takie okazje?

Polecane posty

Gość Kinga.Wieczorek24

Hej myślę o wczasach poza granicami naszego kraju, doszły mnie słuchy że dobrą opcją są właśnie lasty! Korzystaliście z takiej formy podróży? Gdzie byliście, podobało się? Polećcie też jakieś dobre oferty

Gość .eliza
a co powiesz na Egipt? tak patrzę, że już od 1.568zł można lecieć więc chyba wyjątkowo przyzwoita cena. Zajrzyj do oferty Itaki! Pozdrawiam

Na stronach Itaki zamieszczają hity tygodnia, warto je obserwować bo ceny są naprawdę atrakcyjne. Jeśli chodzi o kierunki to nie nastawiaj się na konkretny kraj czy region tylko bierz co jest akurat w atrakcyjnej cenie, sprawdź wcześniej opinie o hotelu co by nie kupować kota w worku i łap lasta :)

Gość Kinga.Wieczorek24
faktycznie! mają tam teraz: - egipt - grecję - i maroko ceny też w zasadzie do przeżycia. A wy co z tych 3 kierunków byście polecali? chyba szybko walizkę muszę kupować bo skończy się na tym, że wykupią mi wszystkie opcje

Gość Eva Brown..
ale wy jesteście banalne, wszystkie jeździcie w to same miejsca, zero wyobraźni, pewnie spędzacie wakacje tam leżąc na plaży i pijąc koktaile oczywiście z parasolką, ale wy jesteście żałosne, zero oryginalności, xerówki i tyle z was, spadajcie frajerzyny

Gość Kinga.Wieczorek24
to poleć coś oryginalnego a nie się mądrzysz! decyzja jeszcze nie zapadła więc wszystko się może zdarzyć :P

Gość 30iwonaa
coś oryginalnego?! to może KENIA http://www.itaka.pl/strony/2/i/2078.php?SEARCH=5&&navi=1&ile=68&start=0 wiesz pełna egzotyka, safari a jak Ci mało to zawsze możesz połączyć ofertę "Kenia + Zanzibar" za drobną opłatą. I z całą pewnością nie jest to banalny kierunek! Eva Brown.. pisz gdzie byłaś!

Gość .eliza
Sorry ale egipt od zawsze zachęcał swoją atrakcyjnością!!! Mało tego to jeden z najczęściej wybieranych wakacyjnych kierunków więc nie mów, że to żałosne! Aż mi się ciśnienie podniosło :P to jak Kingo gdzie lecisz?