Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy /

Pominięcię tabletki.

Polecane posty

Gość pomocy /

Po 7 - dniowej przerwie na okres w poniedziałek czyli wczoraj o 20.00 powinnam zażyć pierwszą tabletkę z pierwszego tygodnia. Jednak dlatego że mogłam je kupić dopiero dziś rano o 7.00 nie wzięłam jej wczoraj. Wzięłam ją dzisiaj dziesięć minut po ósmej. Dodatkowo w tygodniu przed okresem odbyliśmy z moim chlłopakiem stosunek. Czy jest ryzyko zajścia w ciaże? ;/ Dziękuję z góry za pomoc.

przeczytaj w ulotce co trzeba zrobic jak sie zapomni w 1 tyg bo neistey przekroczyłas 12 godz

w takim wypadku musisz zabezpieczac sie dodatkowo gumką przez pierwsze 7 dni zażywania tabletek. bierz dalej normalnie i stosuj gumke a wszystko bedzie ok, stosunek był w tygodniu przez krwawieniem, a wiec nie jest teraz raczej niebezpieczny ;) głowa do góry, nic wielkiego sie nie stało

Gość pomocy /
A jeśli robiliśmy to w 6 dniu okresu? Bo wtedy wieczorem krwawienie mi ustało a rano się skończył bo miałam ostatnie małe plamienie.

Gość pomocy /
Czyli nie jestem w ciąży? ;/ Biorę tabletki od prawie półtora roku.

Gość glistha69
Spokojnie. Poczytaj ulotkę:) Ja osobiście mam taką zasadę ze jak coś zapieprzę w tym pierwszym tygodniu cyklu to potem do końca opakowania się dobezpieczam...