Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaa

ciąża a petting

Polecane posty

Gość zdesperowanaa

Witam. Wiem że takich tematów jest wiele, ale nietsty nie moglam znaleść odpowiedzi na nurtujące mnie zdarzenie . Otóż prawie 4 tygodnie temu uprawiałam z moim chłopakiem petting. Na początku on był w bokserkach ja w stringach (wiem że w taki sposob do zapłodnienia dojśc nie może ) Trwało to dobra chwile. Potem on zsunął mi stringi i wyjął swojego członka po czym przytknął mi go do mojego miejsca intymnego trwało to z góra 3-5min. Następnie znowu włożył mi palce do pochwy, chce dodać że byłam w 11 dniu cyklu. jakieś 12-13 dni później uprawialismy petting jednostronie tj. - on wkładał mi palce do pochwy - po tym wystąpiło u mnie krwawienie a raczej plamienie, ostatnio powórzyło się to samo znów mnie pieścił a ja znów miałam plamienie. Chcę dodać że okres dostałam regularnie, ale był mniej obfity i nie bolał mnie tak mocno brzuch. Nie doszło do wytrysku ani penetracji. CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY ?! denerwuj mnie okres i plamienie zwłaszcza to pierwsze bo przeczytałam że : Ale możesz mieć nieznaczne krwawienie (plamienie) w okresie spodziewanej miesiączki lub kiedy jajo płodowe zagnieżdża się w macicy (między 7 a 10 dniem po zapłodnieniu). Należy również pamiętać, że kobieta może być w ciąży a krwawienia mogą występować. Zdarza się nawet, ze około 11 - 12 dnia od zapłodnienia dochodzi do drobnego krwawienia z dróg rodnych (sugerującego krwawienie miesiączkowe), które może być mylące dla określenia terminu porodu. Niektóre kobiety miewają po zapłodnieniu trzy, nawet cztery krwawienia w terminach przypadających na okres menstruacji. Z tego co wiem płyn ktory wydziela się podczas podniecenia zawiera pleminiki nie zdolne do zapłodnienia. ale tyle się już czaytałam że moja psychika wariuje. Chce dodać że objawówa jako takich nie mam. Okres dostałam - mniej obfity ale w terminie co do dnia. Mam twardy brzuch. Odbija mi się czasem czuję wymiociny w buzi.

Gość a ja ci nie odpowiem
bo zakladasz wciąż te same tematy i raz podajesz się za chłopaka a raz za dziewczynę. nudne to jest. a jaśli nie wiesz skąd się dzieci biorą to nie zbliżaj się do osobników płci przeciwnej - bo ja sama nie wiem kim ty w końcu jesteś :o

Gość guma mamba
ostatnio czekałam na okres z obawem ciazy dostalam dzien wczesniej niz w terminie ale plamienie ! help !

Gość hmhmhmhmhm.
teraz sama się w tym gubie. stwierdzone jest jednak - ze przez petting nie zachodzi sie w ciaze ;)

Gość dfcfrvtbygnyuhyuh
DZIEWCZYNY NIE BOJCIE SIE !! JA PETTING UPRAWIAM OD KILKU MIESIECY BEZ ZADNYCH ZABEZPEIECZEN CIAZA ANI RAZU NIE PRSZLA MI PRZEZ GLOWE jesli nie bylo wytrysku ciaza jest wykluczona

Gość PROSZE ODPOWIEDZCIE MI
a ja mam podobna sytuacje tylko odestepy w dniach :( czy jest mozliowsc zajscia w ciaze przez ten plyn ? :(