Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeża okularnica

Okularki

Polecane posty

Gość Świeża okularnica

Witam, mam pytanie do tych, którzy noszą okularki :) Czy jak zaczęliście nosić okulary to ciężko było się wam przyzwyczaić?? Okulista stwierdził u mnie wadę wzroku i mam 2x -1 i od 10 dni noszę okularki, ale mam wrażenie,że widzę w nich gorzej niż bez nich. Poza tym ciężko się przyzwyczaić do nich i głowa boli :( ;( . Proszę o ciepłe słówko ;D XD. Pozdrawiam, Kasia

Gość lknjskjnkj
to normalne:) każdy musi się przyzwyczaić:) noszę okulary od 16 lat i przy każdej zmianie (wada mi się nie pogarsza) boli mnie głowa:)

Gość cajka007
Głowa nie powinna boleć. Ja miałam za silne i mnie wtedy bolała. Poszłam jescze raz do innego okulisty i dostałam słabsze bez cylindrów. Do -1,5 nie nosiłam okularów. Tylko na wyjście tzn. ... A teraz mam wade -3 i musze, bo nie widzę...

Gość a oczy mam nadal zielone
głowa nie powinna boleć od okularów. mnie bolała, jak miałam za mocne, a potem znów bolała jak po długiej przerwie (soczewki) znów założyłam okulary. chodzić w nich nie mogłam, hehe.. ale przyzwyczaiłam się i teraz jest już spoko. więc proponuję iść jeszcze raz do okulisty i spróbować ze słabszymi Pozdr!!

Gość granatowe oczka
moze okulista zle dobrał ci szkła...nie powinna cie bolec głowa jak juz nosisz okularki 10dni..a zeby się przyzwyczaic to trzeba troche na to czasu... ja juz okularki nosze 9lat i rowniesz tez nosze soczewki

Gość też mam ----
do okularów trzeba się przyzwyczaić, powinny być słabsze niż stwierdzona wada wzroku, wtedy oko ma szansę na to, aby "pracować",,