Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo zycie kolorowe nie jest

On ma dziecko z małolatą...!

Polecane posty

A wiec zaczne od początku mam 19 lat i jestem w technikum ekonomicznym( 4 klasa od wrzesnia) miałam chlopaka w moim wieku, chodzilismy razem do jednej klasy... 20 wrzesnia mineły by 2 lata...ostatnio cos sie psuło... myskałam ze to nuda czesto sie kłucilismy o wiele spraw 29 czerwca poporsił mnie o rozmowe od jakiegos miesiaca był jak struty...zdenerwowany, rzoproszony... spotkalismy sie a on powiedział mi ze zdradził mnie z laska z pierwszej klasy- 16 latką!!! i ze ona jest ponoc z nim w ciąży!!!!!mysłałam ze go zabije- obiecał ze mnie nigdy nie zrani, ze nikomu na to nie pozwoli... gdy mi to powiedził to swiat mnie zawirował- nie wiem jak dotarłam do domu... nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić..najgorsze ze spożniał mi sie okres! dostawała szalu! po tygodniu przyszła do mnie jego mama( z nia zawsze miałąam dobry kontakt) i z płaczem powiedziała mi ze nie wie jak to moze tak byc, ze to nie moze byc jej syn, ze nie tak go wychowała...w wakacje pojechałam do cioci do anglii poduczyc sie jezyka i odpocząc- chce studiowac w UK... zaczełam zyc na nowo..po miesiacu przetałam o nim myslec-przynaujmniej tak myslałam... wróciłam tydzień temu... spotkałam go na polach... lubie tam chodzic i rozmyslac.... zaczelismy gadac i on mi powiedział ze tamta go oszukała ze jest w ciazy, ze chciała sie zabawic i rozbic nasz zwiazek... przepraszał, płakał.. błagał.. i nie wiem co zrobic z jedej strony go nadal kocham a z drugiej nie potrafie mu zaufac... pomóżcie!

Gość olej go i podpal

nikt nie odpowie.......

Gość sashaaaa
Ja juz bym nie zaufala...bedziesz kłebkiem nerwow.......

Gość taka jedna..........
i co że nie ma dziecka z 16. spał z nią . było minęło. daj sobie z nim spokój.

Gość zdzirka orencz
''spotkalam go na polach'' :classic_cool: :D:D:D

najgorsze jest to ze od wrzesnia bede go widywała codziennie chodzimy do jedenj 16 osobowej klasy....!

my mieszkamy na "koncu miejscowosc" za nami sa tylko pola lub jak kto wolina błoniach pozostałosci PO PGR

jejku ortografi sie czepiacie

Gość Ekheeeeeeem
nie wracaj do niego. on będzie robił tak dalej, jak już teraz Cię zdradza to pomyśl co będzie później. oni nigdy się nie zmieniają...

Gość obiekttttywny
Dziewczyno, masz TYLKO 19 lat ! Życie przed Tobą. Dobrze, że to teraz wyszło. Chyba że chcesz byc ze zdradzającym Cie chłopakiem