Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjazkolobrzegu

to juz dzis-wizyta u gina pierwsza-o co moze pytac

Polecane posty

Gość patrycjazkolobrzegu

Gość patrycjazkolobrzegu
mam 27lat :O np. o co, jestem dz....

Gość moniśśśśśś
zapyta sie o miesiaczke czy regularna kiedy była ostatnia?/ czy współzyjesz? i co sie dzieje ze poszłas na wizytew jakim celu. przynajmniej ja miałam takie pytania :)

Gość patrycjazkolobrzegu
boje sie, kurde pozno torche na wizyte co? :O c

Gość lolczyk
" mam 27lat np. o co, jestem dz...." jestes dz...iwka?? co boisz sie słowa dziewica?

Gość patrycjazkolobrzegu
pisaly laski, ze o 10lat z apozno i sie boje :O ide pryw mam jakies obrzeki, zgrubienia przy wargach, najgorzj sie rozebrac, jak mnie ebdzie badac, tzn co robic

Gość patrycjazkolobrzgu
up

Gość patrycjazkolobrzegu
k, ale przez tel miala starszy glos, boje sie, ze bedzi e wyzywac jak bedzie badac, skoro jestem tam ciasna na maxa :(

jesteś dziewicą???? nikt nie ma prawa cie wyzywać to twoja sprawa kiedy 1 raz idziesz doo ginekologa

Gość patrycjazkolobrzegu
jestem :(

Gość moniśśśśśś
mężczyźni sa delikatniejsi. dlaczego dopiero w tym wieku zdecydowałąś sie na wizyte? ja na pierwsza poszlam do przychodni bo mialam małe krostki w okolicach intytmnych trafiłam na starego dziadka który powiedział zebym sie niepieprzyłam po lasach. wsciekłam i wyszłam poszłam prywatnie i o wiele lepiej. nigdy juz niepojde do przychodni :P

Gość grenadinne
na pewno nie bedzie cie pytac kiedy ostatni raz bylas u ginekologa, wiec sie nie przyznawaj sama, ze jestes pierwszy raz.

Gość patrycjazkolobrzegu
no, ale moze powiem, ze nie bylam nigdy badana co? :( nie umiem usiasc na ten fotel :O a jak spyta kiedy byla ostatnia wizyta bo na pewno spyta? :(

Gość pooooooooooooodnossszeee

Ile jeszcze założysz takich samych tematów ???? Kobieto masz 27 lat więc więcej odwagi !!! To tylko wizyta u ginekologa a nie operacja woreczka żółciowego. Żaden lekarz Cię nie skrytykuje za to, że jesteś dziewicą. Na fotel usiądziesz bez problemu. Mój lekarz na początku pomagał mi się wdrapać na ten fotel. Zbada Cie delikatnie. Nie stresuj się i nie nakręcaj niepotrzebnie ! Będzie dobrze !

Gość patrycjazkolobrzegu
cale zycie sie tak nakrecam :( taka brzydka "tam jestem" :(

Ja byłam na pierwszej wizycie u gina dopiero jak zaszłam w pierwszą ciąże. Miałam 22 lata. Nie pytał mnie kiedy była ostatnia wizyta, dlaczego nie wcześniej...

gin nie będzie komentować wyglądu Twojej waginy ani wpatrywac się w nią dłużej niż potrzeba ;) Spokojnie :)

Jeżeli jesteś dziewicą to nie będzie Ci przecież wkładał wziernika do pochwy, dziewczyno, nie spinaj się. Ginekolog to lekarz jak każdy inny, nos do góry. Jedna cipka mniej lub więcej, już ich nie rusza :)

Gość patrycjazkolobrzegu
dzieki, tylko, z mowic ze 1 raz, tzn raz bylam kiedys alenie bylam badana

powiedz! co to za wstyd? Przecież to nie jest nic krępującego :) Ja mojego gin odwiedzam co 3 miesiące, bo muszę mieć robione cytologie (jestem w grupie ryzyka i trzeba mnie często badać), czasami częściej. Uwierz, da się znieść :) Tylko raz parsknęłam śmiechem. Z racji tego, że tak często chodzę, zdarza nam się nawet mówić po imieniu, dowcipkować itd, więc gdy pewnego dnia wziął wziernik do ręki, spojrzał na mnie i powiedział "no to HOP", to tak się śmiałam, że musiał mnie uspokajać, żebym się nie trzęsła :D

pipeprzowa - dobre z tym NO TO HOP :D:D:D:D Mój gin tez często dowcipkuje. Ostatnio na wizycie bada mnie, wkłada wziernik i mówi - czuj się kobieto jakbyś była na herbatce u znajomej :D

Gość tęczowa krowa
przeciez miałas mieć tę wizytę w srodę coś kręcicie, kolezanko :p