Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mndzm

pytanie tylko dla facetów!!

Polecane posty

Gość mndzm

czy jeśli oglądacie scene gdzie rozbiera się panienka i wam staje to znaczy że odczuwacie przyjemność , ochote czy może to być tylko taki odruch bez odczuć???

Gość zdzirka orencz
tak, zdradza cie:classic_cool:

Gość miauuuu
Zawsze jak staje, jest przyjemnie:D

Gość ja pier.....
:D:D:D A Ty jak masz mokro w gatkach to taki odruch? :D

Gość to znaczy że chcę sikać

Gość bshbn
nie jestem facetem więc pytam jak to jest

Gość duzy_benio
jak nam staje to mamy ochote i jest nam nieprzyjemnie dopoki nie zaczniemy cos z ta ochota robic :) jesli twojemu kolesiowi stanal na widok rozebranej panienki to znaczy tylko tyle ze jest zdrowym mezczyzna zdrowo reagujacym na bodzce. to jest odruch - jak najbardziej z odczuciami, ale niekoniecznie z uczuciami, wiec wyluzuj i daj chlopakowi sie troche popodniecac :)

Gość nsdrzn m
a jak facet budzi się rano i mu stoi to co też jest podniecony?? bo często tak się dzieje i co?

Gość sdb
tak to skoro nie jest mu orzyjemnie i nie odczuwa odchoty to czemu mu staje?? To chyba jasne że musi mieć z tego przyjemność inaczej by nie reagował hahaha

Gość duzy_benio
rano sterczaca palka jest jak pianie koguta. normalna poza zdrowiego kolesia. tak sie dzieje i co? i nic. jak jest szparka to trzeba wlozyc, jak nie to jesli sie jest zaspanym i zmeczonym przeczekac "kryzys", a jesli reka sprawna to pocwiczyc bicepsa. odpowiedz na pytanie: tak, jest podniecony, sterczaca pyta to oznaka podniecenia

Gość cocodżambo
sdb: nie pierdol glupot jesli nie wiesz. samo stanie nie jest niczym przyjemnym, dopiero jak sie cos z tym staniem robi to jest przyjemnie. a jak nie mozna zastosowac do penola tarcia, to jest wielka meczarnia z chcica ot co.

Gość jdkm
cocodżambo ale ochote w takiej sytuacji się ma?? o to m i chodziło że jak staje to się ma ochote anie że tak się stanie i nic nie odczuwacie ani chcicy ani nic

Gość Normalny chlopak
Oczywiscie jeseli pala ci stoi to znaczy ze masz ochote:D

Gość cocodżambo
no przeciez wyraznie napisalem: "jest wielka meczarnia z chcica ot co" mam to po chinksu napisac zebys zrozumiala? tak, jak stoi, to jest ochota i podnieta

Gość Normalny chlopak
Dlatego powinno sie wybaczac panom zdrady poniewaz jest to trudne do opanowania podam przyklad jezeli podrywa cie b.ladno i sexowna dziewczyna i jest stanowcza czyli chce sie pieprzyc to masz male szanse na to ze odmowisz:P

Gość cocodżambo
owszem szanse sa male, ale sam musze sie pochwalic, ze ostatnio odmowilem bardzo seksownej damie bzykanka. uparlem sie, zeby jej pokazac, ze musi sie jeszcze bardziej postarac, chociaz po tym co robila ostatnio chyba juz bardziej nie mozna ;) a teraz ona wypisuje do mnie ksiazki i blaga o spotkanie. moze jednak ja przelece, musze sie zastanowic. fakt ze kumple sie pukaja w czolo i nie rozumieja, ale ja mam cos do udowodnienia! chce zeby laseczka poczula ze nie kazdego od razu moze miec :)

Gość cocodżambo
aa no i musze przyznac ze to fajne uczucie tak sprowadzic laske o wydumanej samoocenie z orbity na Ziemie :) tym bardziej, jak sie wpierdziela w intymny taniej moj z jej (fakt mniej atrakcyjna) kolezanka. a ja chamsta nie lubie, zapamietajcie sikoreczki

Gość Normalny chlopak
coco ja tez mysallem ze tak sie da....:P nie widzialem sie z dziewczyna 3 tygodnie ... 1 tydzien jakos zdolalem odmowic ale juz w 2 to bylo silniejsze odemnie i dzis jestem sam:P

Gość cocodżambo
zaskocze Cie Normalny: bedac w zwiazku jakis czas temu, tylko zaznaczam ze byl to bardzo powazny zwiazek i bylismy bardzo zakochani, wyjechalem na 3 miesiace i nie zdradzilem, a mialem naprawde sporo okazji, otoczony w wakacyjnych okolicznosciach slodkimi kokietkami z rosji, hiszpanii, ameryki poludniowej.. ehh no coz z moja miloscia sie rozstalem i teraz chyba nawet troche zaluje mojej wiernosci ;) ale coz, mam swoje zasady i tyle

Gość Normalny chlopak
Podziwiam ja bym sobie nie poradzil:P

Gość cocodżambo
bo to byla prawdziwa milosc i ta jedyna ;) przynajmniej tak sie wtedy wydawalo