Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstynentka z przymusu

Odrzucone kobiety P

Polecane posty

Gość abstynentka z przymusu

witam wszystkich jestem abstynentka seksualna z przymusu:P, mialam faceta 3 lata ale wyjechalam i poznalam smak prawdziwej milosci, wrocilam do kraju, tamto sie rozpadlo, a i ten zwiazek nie mogl byc taki sam, nie moglam juz patrzec na mojego faceta i zyc w tym ieprzonym klamstwie, przyznalam mu sie do wszystkiego, m in powiedzialam ze go nie kochalam, nie kocham i nigdy nie bede kochac, rozstalismy sie. jestem miłą mądra i ładna młodą kobietą 20 latką a jakiś pech mnie prześladuje, kara za moich grzechów sto spotykam milion facetów każdy na mnie leci ale coś sprawia że nie moge z zadnym sie zwiazac, nie chodzi o mnie, chodzi o nich, wydaje sie jakby bardzo chcieli ale sie bali. co zrobic zeby wkrotce z moim border line nie zalamac sie totalnie. BLAGAM O POMOC... DZIEKUJE.

Gość facet ciacho ajjjj
znajdz sobie swietnego faceta, takiego jak ja albo nawet wiecej takich swienych facetow, idz z nimi do lozka, chandra przejdzie odstresujesz sie, poczujesz sie pozadana i zobaczysz po jakims czasie faceci nie beda uciekac od zwiazku z Toba lecz klekac na kolana lala x