Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akarina

żółte paznokcie po tipsach

Polecane posty

Gość akarina

Cześć dziewczyny :-), mam problem i liczę, że mi pomożecie. Niecałe 3 miesiące temu zdjęłam żele, nigdy w życiu nie widziałam tak zniszczonych, kruchych paznokci, a najgorsze jest to, że paznokcie po zdjęciu tipsów były żółte (wcześniej nie miałam problemu z zółtymi paznokciami). Teraz minęło już trochę czasu i widzę, że paznokcie odrastające mają już normalny kolor, ale końcówki są niestety jeszcze nadal żólte. Chciałam się Was zapytać, czy któraś z Was też tak miała i jaki może być tego powód. Na początku myślałam, że to wina kleju i tego, że za bardzo je spiłowywałam, ale to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam :-)

Gość kup sobie wybielający lakier
pro white firmy alessandro i tej samej firmy odżywkę do paznokci a na przyszłość zmień fachowca od paznokci, jak juz musisz je przedłużać, to nigdy na tipsie, tylko na formie, io nie best bez znaczenia na jakich produktach kosmetyczka pracuje

Gość no i skoro sama usuwałaś sobie
te tipsy, to pewnie przedobrzyłaś z piłowaniem, to też trzeba umieć zrobić bez większej szkody dla paznokci

Gość ja po ściągnięciu
tipsów mam bardzo słabe paznokcie. Sa mięciutkie jak papierek i dlatego obcinam je bardzo króciutko. Ale żółtych jeszcze nigdy nie miałam. chociaż robie je bardzo często.

Gość akarina
dzięki dziewczyny :-)