Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikka71

staje się tylko przyjacielem...niestety

Polecane posty

Gość monikka71

co mam zrobic..opowiem wam moja ktortka historie..jestem z facetem prawie 2lata z przerwa 5miesieczna... dogadujemy sie swietnie...godzinami mozemy rozmawiac lub milczec... zawsze wszystko robi dla mnie,zmysla o mnie... ale np jak on chce sie przytulac,całowac...zbilzyc do mnie to mnie jakos odpycha,nie mam ochoty na to...na poczatku zwiazku myslałam ze to jest ten jedyny na całe zycie ale zbiegiem czasu zaczełam sie oddalac od niego... chyba to tylko było bardzo silne zauroczenie a teraz juz jest bliskim przyjacielem i bardzo jestem przywiazana do niego ale nie jest to miłosc... najlepszym rozwiazeniem jest zerwanie?jak uwazacie? nie chce go ranic bo jest naprawde wazny dla mnie ale nie ma najwazniejszego..uczucia...czy moze da sie uratowac ten zwiazek... sory za chaotyczna wypowiedz

Gość She83
a wczesniej czulas do niego pociag seksualny??

Gość monikka71
na poczatku bardziej człam ale teraz to tego nie ma... chce byc z nim bo ma wspaniały charakter i nie patrzyłam nigdy na jego wyglad..kierowałam sie jakim człowiekiem jest

Gość She83
chyba nie mozna byc z kims przez cale zycie bez seksu (no chyba ze obydwie strony to akceptuja). A czujesz pociag do kogos innego??

Gość monikka71
o tak pociag to jest to najlepiej czuje sie same ze soba i czesto bawie sie w rozne eksperymenty na własnym ciele a juz najbardziej podnieca mnie fakt masturbowania sie w pociagu wspod napalonych widzow

Gość monikka71
ktos sie podszywa..to nie ja napisałam.....

Gość monikka71
tak czuje pociąg do kogos innego

Gość monikka71
tAK JEST STARSZY ODE MNIE O JAKIES 20 LAT, JEST NIEZALEZNY I DO TEGO TAKI MESKI NIE WAZNE, ŻE MA PROBLEM ZWANY IMPOTENCJA ALE TE JEGO PIENIADZE MMMMMMM POCIAGAJA MNIE NIESAMOWICIE

To forum staje się żałosne.. właśnie przez takich podszywaczy -.- ! ja nie wiem, jakąś satysfakcje z tego macie, bo ja nie potrafię tego nazwać! ! ! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O !

Gość monikka71
ten cholerny podszywać... chyba tacy ludzie maja satysfacje z tego że piszą głupoty o kims...są żałosni