Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LatteVanilla

Facet na imprezie powiedział że ona ma fajną pupcie !!! Rozstać się z nim ?

Polecane posty

Moj facet jest ok, romantyczny, czuły kochajacy, wypił troche i powiedział ze taka laska ma fajna pupcie, innym razem ze inna wyglada jak typowa suka i gapil sie ona byla bez stanika... :\ ma sporo kolezanek, bo kolegow nie ma bo nie potrafi sie z nimi dogadac, z matka pokłocony, ojca nie ma wiec posiada przyjaciolki, one zastepuja mu rodzine :\ mowi ze ma zasady i nie zdradzi mnie nigdy ale zaczynam watpic w to... dodam, on ma 30 lat co o tym sadzicie ?

Gość sśdzimy że przesadzasz

Skoro on pożąda inne to znajde takiego ktory mnie pokocha i inne ne beda dla nego istniały nie moge zyc w swiadomosci ze ma ochote na inne babki ! Boje se zdrady chocby za kilka lat :\ a jestesmy ze soba 5 lat

Gość czxfgdsgv
to od niego kurwa odejdź. kurwa mać, kolejna co tylko szuka potwierdzenia swoich słów a i tak później się będzie żalić że tęskni, kocha a on sobie inną znalazł. idź w pizdu i nie wracaj.

Gość Sratatatatatatatatatatata
wiem ze pewnie nie skorzystasz z mojej rady ale powiem Ci cos...zostaw go,to typowy pies. co z tego ze nie zdradzil Cie fizycznie skoro juz zrobil to wieeele razy psychicznie?nie wiem jak to wytrzymujesz,ja nie wytrzymalabym ani jednego tygodnia z osoba ktora mialabym swiadomosc,pozada i podnieca sie innymi.Ta sfera jest zarezerwowana wylacznie dla partnerki a skoro inne w niej egzystuja to znaczy ze Cie nie kocha!Gdy sie kogos kocha(nie mylic z przyzwyczajeniem)to reszta jest aseksualna dla naszej sfery biologiczno-psychicznej.Ja bym go zostawila,uwierz ze sa naprawde wspaniali mezczyzni ktorzy nie maja suk w glowach np moj chlopak,jego koledzy,chlopak mojej przyjaciolki,moj kumpel.Znam mase takich mezczyzn i kazdy z nich takich kolesi jak twoj chlopak nazywaja "psami".Wiec radze Ci zostaw go,wiem ze bedzie bolec na poczatku ale potem odetchniesz z ulga za pare lat ,uwierz mi

czxfgdsgv masz racje ... a wiecie jak zajebisce sie maskowal, a jak wypil to szydło wyszlo z worka ... przeczytajcie poscik : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4188867 zazdroszcze im i takiego faceta chce miec :D po chuja sie łamac jesli sie ma faceta sukinsyna niedowartoscowanego a ja jestem super babka i stac mnie na lepszego :) hehh.. ale smutno mi ne powiem...

Sratatatatatatatatatatata wlasnie masz racje skorzystam z tego dzieki Ci :) tez czułam ze zdradza mnie psychicznie a to o wiele gorsze :( jestem twarda kobietka z charakterkiem i dam rade :) tylko troszke mi ciezko...

Merkaba mwiłam mu o tym i wiesz co ? Powiedział ? nie mam ojca matki, nikogo z rodziny nie mam wiec mam przyjaciółki bo niby z kim mam rozmawiać np o NAS np ? :D zamurowało mnie :( pozatym wypierał sie ze mowił ze jakas laska ma fajny tyłeczek i go wkrecam bo on nic takiego nie pamieta !! a ja mam dosc zabaw. szkoda czaasu i zdrowia a jestem bardzo atrakcyjna mózgowo i nie tylko stac mne na kogos kto o mne zadba :D

Gość W łeb bym palnęła
mojego.Ja mu nie mówię "Patrz ile on na w spodniach prawie mu się nie mieści" hehhe taki przykładzik i nie każę mu patrzyć na kroczę innego faceta. To jest chamskie i upokarzające dla kobiety.Weź go kopnij w dupę, ani kolegów nie ma i z matką skłócony, obgaduje cię z koleżankami i upokarza.

Już się sobą zajełam nie mam zamiaru płakać i a buuuu jak inne kobietki :D jak mu sie nie podoba niech wypierdala do przyjaciółeczek nie pozwole sobie na brak szacunku :)