Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak u was bylo

opiszcie swoj 1 seks

Polecane posty

Gość jak u was bylo

jak bylo iit na co sie nastwic, co robic czego nie

Gość smutek w oczach
bolalo, z przerwami i bylam glupia ze to zrobilam...z nim

Gość jak bylo u was
dziewczyna

Gość jak bylo u was
smutek a ile mialas lat?

Gość zaczekaj aż będziesz tego
pewna jeszcze trochę bo potem możesz żałować że z pierwszym lepszym jako nastolatka się puściłaś

Gość smutek w oczach
zbyt malo...by teraz nie zalowac....

u mnie było fajnie, ale już byłam na studiach i to był facet z doświadczeniem, także naprawdę było spoko, z grą wstępną niepotrzebnie się naczytałąm głupot o defloracji, fajnie było - bolało mało i na początku. przy okazji się dowiedziałam, ze nie wszystkie kobiety krwawią, sama byłam zdziwiona;) potem oglądałam taki program o Egipcjankach, że są szkolenia, gdzie sie tłumaczy facetom w szkołach, ile procent krwawi, a ile nie i ze to zależy od anatomii - i tak, jak kobieta nie krwawi, może zostać po nocy poślubnej jak pies wyrzucona z domu. najgorsze, że naprawdę wiele nie krwawi, a są to dziewice, które same nie wiedzą, o co w tym wszystkim chodzi, horror ale nie rob tego na siłę, bo nie warto myslałąm o tym w lieum i cieszę się, że z tamtym facetem się nie zdecydował, teraz nie żałuję, ze nic się wtedy nie stało w efekcie mój pierwszy raz był wieelką przyjemnością, wspominam to z ogromną frajdą, początek był "romantyczny", ale potem było raczej ostro niż niewinnie. w ogóle, to był super pierwszy partner. moja samoocena od tego wzrosła, dopiero wtedy zrozumiałam, jaka to frajda być kobietą:) myśle, że jakość pierwszego razu miałą dobry wpływa na moje życie erotyczne - nie rób nic na siłę!!!

Gość wiolkaaolkaa
ale potem było raczej ostro niż niewinnie co masz tutaj na mysli? chodzi ci o sam stosunek czy pozniejszy seks?

raczej potem, ale chodzi też raczej o aurę żartów i tego, jak się traktowaliśmy, o pewne gierki - o poczucie bezpieczeństwa przy wygłupach ale ponieważ był doswiadczony, mogłam sobie spokojnie zadawać pytania: np. co sie podoba facetom i zawsze mogłam swobodnie powiedzieć nie, jak na coś nie miałam ochoty, w ogóle powiedzieć bez krępacji, co mi się podobam, a co nie i dowiedzieć z powrotem tego samego myślę, że słwo bezpieczeństwo, to słwoo klucz jak się czuje dyskomfort, to ani ten moment, ani ten facet

Mój pierwszy raz...Miałam już sporo latek, byłam po 20-ce...On? Żeglarz regatowiec z zagranicy :-) Mam z tej nocy miłe wspomnienie, choć bolało mnie jak diabli...Byłam strasznie zdenerwowana, stąd pewnie ten ból...ale niczego nie żałuję :-) Ps. Jemu powiedziałam, że dłuuugo "tego" nie robiłam, jestem więc strasznie zdenerwowana no i dlatego...ciasna :-D Uwierzył :-D

Gość koledzy z liceum
zafundowali mi prostytutkę - najpierw zrobiła mi laskę potem mnie dosiadła kucając - było ekstra

nigdy nie zapomne tego dnia.bylam tak zestresowana ze nie bardzo wiedzialam co robie.troche bolalo.czy bylo fjnie?nie tak to sobie wszystko wyobrazalam.pamietam jak potem zeszlismy do kuchni zrobic sobie kogiel mogiel z truskawek.nie ochlonelam po tym wszystkim do konca i wypieprzylam za przeproszeniem cala miske z truskawkami na jego bialy obrus w kuchni.myslalam ze sie spale ze wstydu. teraz na szczescie doszlismy do wprawy i jest cuuuuuudownie:D

Gość gfdgsdf
moj pierwszy raz byl cudowny, przezylem go z wspaniala kobietą, doswiadczoną, ktora miala juz swoje latka (29) ja mialem 19 bylo pieknie.. a owa kobieta byla moim marzeniem!