Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka 23333333

kiedy wzielyscie do buzi?

Polecane posty

Gość gość
moja zrobiła mi loda po 7 randkach i mięsiącu jak się znaliśmy , lód z połykiem

Gość gość
bylam u kolezanki na imprezie troszeczke wypilam i poznym wieczorem loda zrobilam facetowi ktorego wlasnie poznalam

Gość Asiankaaa222
Tak na 3-4 spotkaniu, bez połyku.

Gość gość
Ja mojemu obecnemu mężowi po 7 miesiącach.

Gość kocica20
na pierwszym spotkaniu, wyciagnelam i przelizalam i juz tak razem 3 lata

Gość Kto ma ochotę wypelnic mni
Dnia 3.09.2014 o 16:46, Gość goly napisał:

Szybka jestes 🙂

Dnia 19.08.2009 o 18:38, Gość Magdusia27 napisał:

Jak jest umyty to chetnie biorę. Nigdy nie pozwalam się spuścic do buzi.

Ja teź chętnie biorę i lubię smak spermy. Lubię jak wypełnia mi usta i połykam. I liźe jajka . Kto chętny na loda z połykiem piszcie do mnie woytek1974@interia.pl

Gość Karolinka
Dnia 3.09.2014 o 16:45, Gość gość napisał:

na drugim spotkaniu w samochodzie na parkingu ale tylko mu lizalam bez sposzczania sie mi w buzi, a sposcil sie w husteczke

nie lubisz smaku spermy

Gość Adam
7 minut temu, Gość Karolinka napisał:

nie lubisz smaku spermy

Szczerze?  Mam bardzo obfity wytrysk, zdarza się że dziewczyna nie nadąży łykać. Ciekawe czy byś sobie poradziła ? :)

Gość pomocy

Dziewczyny jak wy to robicie? Próbowałam 3x i mam chyba za mały otwór gębowy albo coś ze mną nie tak 🙄 chcę to zrobić ale mój facet od razu oczekuje Bóg wie jakich zdolności już za pierwszym razem dociskał moja głowę a ja czułam że zaraz się udusze was faceci tez tak napieraja? Przecież na pewno można się tego nauczyć

Gość pomocy

Wkur***a mnie pozatym że nic mi nie podpowie zrób tak albo nie rób tak tylko mówi mi że się nie staram bo nie chcę tego robic. Przecież właśnie chce a on mi tylko utrudnia mając ciągle pretensje że znowu mi nie wyszło. No niestety to mnie nie zachęca tylko raczej mam wrażenie że traktuje mnie przedmiotowo.

Gość Kochliwy
Przed chwilą, Gość pomocy napisał:

Wkur***a mnie pozatym że nic mi nie podpowie zrób tak albo nie rób tak tylko mówi mi że się nie staram bo nie chcę tego robic. Przecież właśnie chce a on mi tylko utrudnia mając ciągle pretensje że znowu mi nie wyszło. No niestety to mnie nie zachęca tylko raczej mam wrażenie że traktuje mnie przedmiotowo.

Faktycznie coś z nim nie tak, dziwak jakiś. Chętnie przez tydzień cię za friko podszkolę, podszkolę? Mistrzynię z ciebie zrobię! Dasz namiary na siebie?

Gość pomocy
32 minuty temu, Gość Kochliwy napisał:

Faktycznie coś z nim nie tak, dziwak jakiś. Chętnie przez tydzień cię za friko podszkolę, podszkolę? Mistrzynię z ciebie zrobię! Dasz namiary na siebie?

Nie no sorry nie o to chodzi. Kocham go więc odpada. Raczej oczekuje rady wniosków itp. ciekawa jestem czy wszystkie dziewczyny mają taki problem może wyolbrzymiam.... 

Gość pomocy

Napisze ktoś coś?? 

Gość pomocy

Jedyne co mi powiedział że wkładam tylko główkę a powinnam całego a ja już naprawdę miałam buzię pełną. Tzn że mam go pchać do gardła? Czy to jest wg możliwe? Ludzie ratunku 🙃😨