Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam i bladze

W jaki najgorszy sposob was ponizono w zyciu?

Polecane posty

Gość pytam i bladze

Gość mój kochanekkkk
latał za mną jak debil, gdy zaczęło mi zależeć, olał mnie. Masakra.

zostawil mnie zaraz po tym jak sie do niego przeprowadzilam, rzucilam dla niego prace i studia w Polsce i wyjechalam do obcego kraju! A tam niespodzianka ;/ never again

Gość po seksie z exem
powiedział "myślami jestem gdzie indziej"

Gość bez przesady...
facet namawiał mnie do seksu tygodniami, a gdy się zdecydowałam - wywalił mnie z łóżka (dosłownie). I co-kto mnie przebije...

Eks Okłamał mnie tak, że uciekłam sprzed ołtarza.... To było poniżające i dla mnie i dla niego, chociaż dla niego chyba bardziej...

Gość moj facet opowiedzial
przyjacielowi o tym, ze jestem oziebla, ze nie mam orgazmu:| a ten przyjaciel po pijaku opowiedzial to kumplom, i tak wiaodmo, sie rozchdozilo, az za ktoryms razem doszlo do mojej przyjaciolki ta zbierala sie dlugo, ale w koncu mi powiedziala... kiedy powiedzialam o tym mojemu jeszcze wtedy obecnemu facetowi, ten ponizyl mnie jeszcze bardziej stwierdzil, ze owszem mowil, bo musial sie zwierzyc komus, bo nie wytrzymywal tego (dodam ze naprawde i ja mialam kompleksy z tego powodu), ale nie wierzy ze ten rpzyajciel moglby komus powiedziec, i mowie tak poniewaz za nim nie przepadam kiedy wyszlo wsyztsko na jaw, tamten w koncu sie przyznal, dla nas bylo juz za pozno jak mozna z kims byc, kto Ci nie ufa? z moim obecnym facetem mam orgazmy:]

Gość ja pierdykam
Lily --> opowiedz cos wiecej to chyba ciekawa historia musi byc ;-)

Gość zakochałam sie wnim
a on zaproponaował żebym została jego utrzymanka tzn chciał zostac moim Sponsorem rozdarł moje zbolałe i tak juz serducho poczułam sie tak źle ze mineło juz sporo czasu a mnie to boli:((( Meszczyźni szczególnie Ci przystojni śwaidomi swojej wartosci sa bez skrupłów doswiadczyłam tego na wlasnej skórze Nikomu nie polecam