Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka Re

Wynajmujemy mieszkanie w sosnowcu

Polecane posty

Gość Agnieszka Re

u pewnej starszej Pani, mamy osobony pokoik i kuchenke, lazienka jest wspólna. Nic nam nigdy nie zgnieło, ani nie zostało poprzestawiane, fakt faktem nigdy pokoiku nie zamykamy. Oboje chodzimy do pracy. Wychodzimy i przychodzimy o jednej porze. Wczoraj natomiast nie poszlam do pracy gdyż mam urlop. Ta Pani gdy do nas wchodziła zawsze pukała do drzwi i nigdy nie wchodziła sama. Jednak wczoraj ja sobie cichutko siedziałam w pokoiku, aż tu nagle patrze pocichutku ona wchodzi, ja jej nie zauwazylam w pierwszym momencie, potem sie potwornie wystraszylam. A ona z takim tekstem ooo Pani jest, a tak tylko chciałam sprawdzic.. co o tym sądzicie ? myslicie ze nam czesto tak wlazi gdy nas nie ma ?

Gość Agnieszka Re
co o tym sądzicie mial ktos podobną sytuacje ?

Gość Agnieszka Re
bo mialam zaufanie teraz to juz sama nie wiem, ale nic nam nie zgineło, czasami jednak zdarzy nam sie nie posprzatac nie chce zeby ta kobieta oglądala moje majtki rozwieszone po grzejnikach albo cos

Gość frentii
Jasne, ze myslala, ze was nie ma:O

Gość gosianica
chciala poszperac w waszych rzeczach.tylko trafila na ciebie i sie speszyla.lepiej zamykaj na klucz

Gość a moze chciala cos porobic i
wczesniej upewniala sie czy nikogo w domu nie ma ... ja tak np. mam cala chate sprawdzam przed masturbacja :D