Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaaaaaa

POMOCY.! Brak ciazy? to czemu okres sie spoznia?

Polecane posty

Gość buhahahahaha
błona dziewicza to nie zabezpieczene... są równe szanse i bez i z błoną także radze się dokształcić i się na następny raz nie martwić:) bierz ciepłe kąpiele to może dostaniesz okres

Gość Kittyyy.
Pewnie spoznia sie dlatego, bo denerwujesz sie tym, ze sie spoznia:). Ja zrobilam 2 test ciazowy, to chile pozniej dostalam okres, bo nerwy mi przeszly.

Gość puppinka
odczekaj jeszcze troche i wtedy powtorz testy, wczesniej zrob badanie krwi na obecnosc beta, daje 100% pewnosc czy jestes w ciazy czy nie.

Gość mikaaaaaaaaaaa
dzieki. bralabym tylko ze nie mam wanny w domu xD prysznic tylko xD. hmm.. moze dostane niedlugo tego okresu..

Gość mikaaaaaaa
z tym badaniem krwi to moze byc problem troche bo podejrzewam ze z mama bym isc musiala sie zapisac itd...

Gość jdfhdgbdsnhgsd
"Ach, ta dzisiejsza młodzież..." Piszę tak mimo tego, że sama mam 15 lat (czyli jestem w Twoim wieku). Przeraża mnie to że osoby w takim wieku piją, palą, chodzą na całonocne 'balangi' itp. I co najgorsze zabierają się do rzeczy o których NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA (mam tu na myśli sex). Bo co, bo inni tak robią i trzeba gonić za 'modą' nie zwracając uwagi na konsekwencje? Współczuję osobom, które mają takie podejście do życia. Myśląc, że błona dziewicza była 'zabezpieczeniem' jesteś w błędzie.. Prawdopodobieństwo że można zajść w ciąże jest praktycznie takie samo. Radzę poczytać trochę w internecie na ten temat... Ale pomijając ten fakt życzę Ci, żebyś jednak nie była w ciąży. Bo po co Twoje dziecko miałoby być wychowywane przez nastolatkę, która sama mało wie o życiu. Pewnie byłoby wychowywane bez ojca, bo ojciec dziecka, który już wymyślił imię ulotniłby się zanim dziecko by się urodziło. Narobiłabyś kłopotów rodzicom i byłoby milion złych rzeczy. Może po tym zmądrzejesz na przyszłość... I nie stresuj się, bo od stresu Ci się okres może spóźniać..

Gość jdfhdgbdsnhgsd
Możesz korzystać z życia spotykając się ze znajomymi w kinie, na kręglach, na basenie, na bilardzie itp. To też może odstresować.. Zwykłe spotkanie ze znajomymi, porozmawianie, pośmianie. Myślę, że to nawet bardziej odstresuje niż alkohol.. alkohol 'odstresuje' Cię na chwilę. A spotkanie ze znajomymi możesz długo wspominać. Po co sobie niszczyć zdrowie w takim wieku? Rzuć palenie, przestań pić. Nawet Twój organizm przez to poczuje się lepiej, bo się 'uwolni'.. Na jakiej Ty planecie żyjesz? :) Wiele osób tak mówi, a później okazuje się jaka jest prawda.. Wiesz że by się nie ulotnił? Był kiedyś w takiej sytuacji, wiesz jak się zachował? Pewno NIE! I tak na prawdę nie masz pewności jak się zachowa, co zrobi, czy nie spanikuje i nie zwieje.. (Nie wiem ile Twój chłopak ma lat, ale pewnie nie jest od Ciebie dużo starszy, o ile nie jest w Twoim wieku). Dla młodego faceta to są najczęściej 'związane ręce', wyobraża sobie że do końca życia będziesz tylko Ty, on i dziecko, żadnej zabawy.. Chyba, że dziecko jest 'zaplanowane', to już co innego.

nie ma sie co martwic:) okres przyjdzie:) ja kiedys mialam tak ze przez 3 miesiace nie mialam a potem jakby nigdy nic przyszedl.

Gość mikaaaaaaaaaaa
no niby taa. rzucilam palenie. ^^ wogole to musialam rzucic bo jak ostatnio chcialam zapalic to strasznie niedobrze mi sie zrobilo ; / ... ehh. nie znasz mojego chlopaka... Starszy jest o 2 lata. nie wiesz ile juz w zyciu przeszedl... ale coz ; ]. dobraa. nie bede w ciazy pewnie xd.

Gość mikaaaaaaaaaa
dziekuje ciekawa xyz ; D jakos uspokajaja mnie takie komentarze :)

Gość mikaaaaaaaaa
zrobilam drugi etst ; ] wyszlo ze nie jestem w ciazy. ale sie ciesze ; ]