Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierre

ach te kobiety

Polecane posty

Gość pierre

Witajcie moje najdroższe :) mam 22 lata (więc nie ma sie co oszukiwać żadnym ekspertem nie jestem - tym bardziej że post ten kieruję do kobiet dojzałych emocjonalnie, które mogą mi to potwierdzic i powiedziec ze prawdziwe życie zaczyna siępo 30/40 (tego juz do konca nie jestem pewien) Na forum tym bardzo często można przeczytać coś bardzo ciekawego o Was samych (bo zdarza wam sie uchylićrąbka tajemnicy:) ostatnio czytałem post że istnieje baaardzi wiele łaatwych sposobów na poderwanie kobiety :D moje kontakty z kobietami są dość proste. jak na razie przez wszystkie uważany jestem za troskliwego, opiekuńczego, który daży swoją kobietę szacunkiem. Ale gdy juz związek ma zmierzać na głębsze wody i zaczynają mi coraz bardziej ufać zaczynam się spalać. moja ostatnia znajomość zakończyla sie fiaskiem ponieważ miałem już dość traktowania mnie jako swojego przyjaciela. ja chce od was czegoś wiecej a nie zebym był traktowany jako przyjaciel któremu można się zwierzyc. a jestem dosc zasadniczy i nie potrafie wykorzystac kobiety wiedzac ze mi zaufala i po jakims czasie ja pozucic. (troche ten tekst nie trzyma sie kupy ale pisze po kolei co mi do glowy przychodzi) pytanie moje brzmi w jaki sposób mozna was podrywac, czego oczekujecie od meżczyzny, jakie są te łatwe posoby. chcialbym zeby byla to dosc zywa dyskusja poniewaz chcialbym poznać opinie wielu z was :) bardzo Was wszystkie kocham i nie wyobrażam sobie życia bez was :) jesteście cudowne :*:*:* uprzedajac wszystkie głupie meskie komentarze chwd !!! :D:D

Gość pierre
pomarańczowy skurwysyn :D:D buahahahha to jest odpowiedz. a co do tematu. oczywiscie ze zdaje sobie sprawe z tego ze kazda z was jest inna ale jakich cech poszukujecie w facetach. i w jaki sposob z wami rozmawiac. czy wolicie aby na kazdym kroku wyrazal to co do was czuje czy?? czasem to pod gejostwo podchodzi ja jush ktos zauwazyl :]

Gość pierre
do mr kotka - nie wiem czy to ty na tym zdjęciu ale jesli tak to bardzo chętnie poznam sposób na poderwanie ciebie :D