Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbfghhh

super pomysł na wieczór panieński

Polecane posty

Gość vbfghhh

http://www.fawiz.pl/site.php?action=view&gallery=wieczory_fashion&album=panienskie&image=0 ja byłam akurat na panieńskim wieczorze fashion w Szczecinie, ale jak znam życie pewnie w innych miastach są podobne możliwości - wystarczy poszukać... Moja przyjaciółka nie życzyła sobie striptizera, tortu w ksztalcie penisa i innej tandety a ten wieczów, te zdjęcia z przeróznych stylizacji napewno na długo zapamięta.

Gość z pewnoscią
ona zapamięta zdjęcia - a wasze portfele rachunek za taką sesję :) Od siebie zamiast striptizera polecam masażystę - zwykły masaż pół godziny to koszt 50 zł z dojazdem już, a jakie zaskoczenie i relaks :)

Gość vbfghhh
Nie jest tak źle :) Było 20 dziewczyn, a koszt to okolo 800 zł.

Gość z pewnoscią
O, to faktycznie, ja spotkałam się z kwotą chyba 3 razy wyższą, co przy o połowę mniejszej ilości osób pozostawiało sprawę w sferze marzeń :)

Gość vbfghhh
widziałam też panieńskie wellness spa ale tam to pewnie kwoty idą w tysiące :)

O, to ja odnawiam temat bo właśnie chciałam napisać, że można niestandardowo spędzić wieczór panieński - a raczej nawet cały dzień - relaksując się w SPA właśnie :) Wystarczy zebrać trochę osób i można sobie zorganizować takie fajne wyjście, w ramach którego będą po dwa / trzy zabiegi dla każdej uczestniczki i ew. jakieś dodatkowe atrakcje - i nie powinno to wyjść aż tak drogo :) Z miejsc wartych odwiedzenia - na pewno Primavera w Jastrzębiej Górze.