Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhahana ja

Najlepsze teksty kafeteryjnych postów

Polecane posty

Gość uhahana ja

Bylam z jednym takim co nie potrafil benzyny do baku nalac- albo sie poplakal jak sie zlew zatkal - paszla z takimi. >>> Dobrze,ze sie dziewczyna opamietała... :)

Gość a teraz przetłumacz
po polskiemu :)

Gość dobry temat...
to mój typ na dziś : Mąż siedział ze znajomymi w barze a ja pod prestekstem kolejnych sensacji zołądkowych poszłam do pokoju - nie swojego oczywiście.....

Gość arcaaa
Popieram takie tematy jak ten. Czasami nie wiadomo czy smiac sie czy plakac :D

Dziś przyszła do mnie listonoszka, a w sumie to przyrowerowała i pokazała mi śliczną paczuszkę z moim adresem, zaskoczona byłam bo z allegro nic nie zamawiałam, a listy pisze do mnie w życiu moim tylko Era i ciotka ze Śląska, której wydaje się, że jest moją chrzestną.

Gość uhahana ja
listy pisze do mnie w życiu moim tylko Era i ciotka ze Śląska, której wydaje się, że jest moją chrzestną.>>> DOBRE , hahha!!! A swoją drogą, czasem wypowiedzi kafeteriuszy wprawiaja mnie w osłupienie i rzeczywiście cięzko jest momentami rozróżnić rzeczywisty problem od prowokacji...

Gość uhahana ja
zwsze szczery... zawsze szczer... :) Gratuluję intuicji i psychologicznego podejscia. Pzdr.

Gość O ten to mnie powalił
siedze sobie w pokoju przy kompie, otwarte okna i nagle słysze...i widze ..wyj**any, wielki szerszeń:/ drzwi od pokoju zamknięte więc nie wyleci - mysle..może wróci do okna..ale nie. sk**wiel w koło lamki lata. dobra gazeta w dłoń i wstaje. usiadł na abażurze więc ja go j**! niestety pudło, do tego lampka się przewróciła a ja zostałem w całkowitej ciemności z tym dupkiem, bzyczenie byłą coraz bliżej a ja bałem sie ruszyć bp latał chyba z 10 cm odemnie,. szybko spie**oliłem , wróciłem z dezodorantem i zapalniczką i tak przy pomocy pochodni dotarłem do lampki ale go już nie ma. pewnie czeka ąz zasne żeby mnie uj**ać w pięte:/

Gość a oczy mam nadal zielone
podszywy też czase są faaajne :) 16:26 [zgłoś do usunięcia] alicja z oleńką Naprawdę mnie poniosło...tate z mamą poszli w gości i tate zostawił załączony komputer w pokoju. No to se siedła, otworzyłam pierwszę, lepszą stronę i wpisałam głupota jaki mi wlazł ino do łba