Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakssssa

stara panna lat 23 jak to sie stało??

Polecane posty

Gość krakssssa

Na wstepie- Nie jestem zakochana w sobie i nie pisze tu zeby ktos mi słodził. mam 23 lata ponoc udalam sie rodzicom, bracia są dumni, że maja siostre laske a nie jakiegos " paszteta" - nie obrażając nikogo. Nie jestem tez zołzą, chodziłam z przystojnym facetem i umawialam sie tez z sexy facetami. teraz kiedy wychodze na imprezy czy w ogóle gdzies widze, że męska częsc zwraca na mnie uwagę ale nikt nie chce ze mna gadac. Nie jestem pusta, podobają mi sie różni faceci ale musza mieć to " coś". Zatem pytanie brzmi- Dlaczego jestem nadal sama a rodzina wykreśliła mnie z listy "do wydania"

Gość trioza
Wiesz co , 23 lata to naprawdę młody wiek. W dzisiejszych czasach co raz częściej małżeństwa zakładane są dopiero po 25 roku życia ( po studiach z reguły ) Fakt, że chodziłaś z przystojnym facetem, a teraz go nie ma, nie świadczy o tym, że za '5 minut' kogoś nie poznasz. Nie rozmawiają na imprezach ? Sama zagadaj, czasem wystarczy podać komuś pole do popisu, może sprawiasz wrażenie niedostępnej ? A rodzina może cię skreślić ze wszystkich istniejących list, a Ciebie nie powinno to interesować, bo gdzieś już żyje ten Twój przyszły mąż ( i niekoniecznie jest przystojny ;) ) pozdrawiam.

Gość kaziiijka
tez mam 23 lat tez obawiam sie ze zostane stara panna roznica polega na tym ze ja nie mialam nigdy faceta. zwracaja na mnie uwage i tylko na tym sie konczy...

Gość dajcie spokój
Dajcie spokój dziewczyny! 23 lata i stara panna! Jak będziesz miała 33 to wtedy możesz dopiero zacząć się martwić. Normalnie dziewczyny w tym wieku jeszcze się uczą, zdobywają doświadczenie w pracy, bawią się i poznają życie. Żadna nie myśli o zamążpójściu.

Gość kaziiijka
mi jeszcze nie chodzi o zamoazpojscie poprostu o poznanie kogos... nie jest to dziwne majac 23 lata i nie miec za soba zadnych doswiadczen zwiazku... jaka pewnosc ze kogos spotkam skoro do tej pory nic sie nie wydarzylo w miom zyciu....

Gość kaziiijka
czasami mysle ze ktos musi byc sam zeby ktos byl razem.....

Gość stary to ty masz umysl
dziewczyno, co ty za glupoty wygadujesz! 23 lata stara panna, bo kto tak sadzi twoje, staroswieckie babcie, i ciotki? Wez zyj swoim zyciem a nie martw sie co mysla o tobie inni

Gość 24letnia dziewica
moze nie stara panna, ale wiecie, chcialoby sie miec kogos bliskiego. a teraz jeszcze u mnie 2 wesela w rodzinie, a ja nie mam z kim isc.. coz

Gość do kraksa
to bardzo proste, niestety to już epidemia, wiele polek z twojego pokolenia zostało tak skrzywdzone. To właśnie wina twoich rodziców i braci - pewnie jesteś całkiem przeciętna zarówno jeśli chdzi o inteligencję, sposób bycia, charakter, jak i o wygląd. Lecz niestety, rodzice całe życie powtarzali ci jaka to ty cudowna jesteś. Aż w końcu w to uwierzyłaś. Pewnie nie raz zachowałaś się jak ostatnia chamica i kretynka, ale za miast zreflektować się i przeprosić - przyjacxiółkę/chłopaka/koleżankę albo inną osobę to myślałaś że ty jesteś ok. I to ta inna osoba zawiniła. No niestety, ty po prostu nie widzisz swoich błędów, swojego chamstwa, głupoty, egoizmu. Bo każdy niestety taki bywa chćby parę razy w życiu. Niestety. Tylko normalny człowiek to zauważy - i pomyśli zachowałam się jak prostak/cham/fleja/kretyn/głąb i spróbuje to naprawić A ty pewnie NIGDY nie masz takich refleksji, bo zawsze rodzina wmawiała ci jaka jesteś cudowna.

Gość kraksssa
komentarz do opini wyżej. Bez sensu wypowiedz. Problem nie tkwi w zachowaniu. Do reszty macie racje, nie ma co poddawac sie presji otoczenia. mam 23 lata mam czas. nic na siłe, daje na luz, dzieki wielkie.