Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agamea

czy on jest zakochany czy mnie kocha???

Polecane posty

Gość agamea

jestem w związku z facetem ale nie układa nam się teraz najlepiej, ale nie o tym chcę pisać. Kolega mojego chłopaka już od dłuższego czasu (ok. 4 lat) okazuje mi zainteresowanie i nie wiem czy jest we mnie zakochany czy już mnie kocha. Dodam że nie jest mi obojętny. Najpierw jak z nim rozmawiałam unikał kontaktu wzrokowego, potem ośmielił się i podczas rozmowy patrzy prosto w oczy. Pociesza mnie gdy widzi ze jest mi smutno, podczas jakiegoś sporu z moim chłopakiem nieraz staje po mojej stronie, dużo mi pomaga, nie pozwala dźwigać ciężkich rzeczy. Wydaje mi się że szuka pretekstu żeby ze mną porozmawiać, zobaczyć mnie. Ostatnio nasze kontakty jeszcze się ociepliły. Rozmawiamy ze sobą dużo, patrzymy na siebie, uśmiechamy się (to jest coś podobnego do flirtu),kiedyś podawałam mu cukiernicę żeby posłodził kawę jedną ręką trzymał cukiernicę a drugą pogłaskał mnie po dłoni (to było przy moim chłopaku), nigdy tego nie robił, jak coś ode mnie brał to uważał żeby mnie nie dotknąć. A ostatnim razem kiedy się widzieliśmy zwalił mnie po prostu z nóg, przyszedł się pożegnać i mówił coś do mojego chłopaka a cały czas patrzył mi prosto w oczy, było to takie długie głębokie spojrzenie, nie mogliśmy się tak patrzyć w nieskończoność więc lekko się uśmiechnęłam i odwróciłam wzrok (to też było przy moim chłopaku i on to widział). Mówił też o jakiejś dziewczynie i patrzył na moją reakcję. Jest jeszcze wiele innych drobnych rzeczy ale nie chcę się tak rozpisywać. Pomóżcie, jak myślicie co chce mi dać do zrozumienia???

Gość panisko 1987
Pomóżcie, jak myślicie co chce mi dać do zrozumienia??? chce ci dac do zrozumienia ze jest chetny na wyruchanie Twojej jakze oblesnej cipki :D:D:D:D :classic_cool:🖐️

Gość Kagome17
nie ktorzy ludzie sa.... agamea jak dobrze czujesz sie ze swoim chlopakiem? co zrobil jak zobaczyj jak jego kolega na ciebie patrzy?

Gość panisko 1987
niektórzy droga panno piszemy łącznie :) inaczej RAZEM:) Pani w szkole nie uczyla?:o

Gość agamea
w stosunku do mnie się nie zmienił, chociaż mam wrażenie jakby sprawdzał co myślę na temat tego kolegi a i kolegi dawno nie było

Gość Kagome17
mam dysleksje...

Gość Kagome17
myslisz ze powinnas zastac ze swoim chlopakiem? kochasz go? czy jego kolega byl toba zuaroczony nim ty i twoj chlopak zostliscie para?

Gość agamea
kilka razy zastanawiałam się nad rozstaniem z chłopakiem,nie znaliśmy się wcześniej to kolega mojego chłopaka

Gość Kagome17
wiec dlaczego ciagle z nim jestes? co cie zatrzymuje? czy twoj chlopak tez czuje ze w tym zwiazku nie ma iskry? gdzie sie podzial jego kolega?

Gość agamea
choć nie iskrzy nie zerwałam bo nie chcę być sama, gdybym wiedziała że kolega ma wobec mnie poważne plany a nie chce "wyruchać mojej jakże obleśnej cipki" zerwałabym z nim bo do kolegi coś czuję. A kolega poprostu nie przyjeżdża

Gość Kagome17
a maz z tym koleega jakis inny kontakt? (gg) naprawde ci sie zdaje ze po 4 latach chce tylko cie preleciec?

Gość agamea
mam nr tel, maila on też ma mój nr i maila ale on się nie odzywa a mnie głupio pierwszej bo nie wie co czuje nie chcę potem żałować a myślisz że co czuje???

Gość agamea
piszcie co myślicie

Gość Kagome17
z tego co piszesz mysle ze jego kolega naprawde cie lubi - inaczej znudzilo by mu sie po 1 mies a on trwa 4 lata. btw mozliwe ze przez twojego chlopaka jego kolega juz nie odwiedza. mogl zauwazyc i cos powiedziec albo nawet "nie masz powodu by z moja dziewczyna rozmawiac. jestes o ile pamietam moim kolega?" co do kontaktu: sproboj wymyslic powod zeby do niego napisac - napisz ze ci sie cos zgubilo i dzwonisz do wszystkich bo naprawde kochalas ten bryloczek... albo nie wiem, urzadcie grilla i tez go zaproscie. sproboj wykonac pierwszy ruch. mozesz tez zrobic tak: napisz jakas wiadomosc (np do kolezanki) i wyslij mu na emaila. bedzie musial odpisac ze do niego wyslalas, ty na to ze pewnie zle emai wybralas i tak mozesz zaczac (zawsze tak robie i zawsze wszyscy lykaja :D )

Gość jdshjrfsgdfjhgdf
bo nie chcesz byc sama?, O LITOSCI ile amsz lat?

Gość agamea
jestem młoda ale nie mam rodziny, jdshjrfsgdfjhgdf czy to zbrodnia mieć do kogo gębę otworzyć?????

Gość jdshjrfsgdfjhgdf
haha tak myslalam . Ile 15 , 16 lat? Oj ale zeby miec z kim rozmawiac to nie trzeba udawac milosci i lizac sie z kims na sile :)