Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam sie tylko zapytac

Moja siostra siedzi i sie uczy cale wakacje

Polecane posty

czy to normalne? Dodam ze dopiero zaczyna liceum a juz przygotowuje sie do matury! Czy jest po prostu super ambitna czy cos jest nie tak? co o tym sadzicie?

Gość mmmmjujgh
szczerze? pewnie jej się nudzi

Gość chcialam sie zapytac
to fakt, moze i sie nudzi, ale nie raz jej proponowalam, rower, rolki, wyjazd na jezioro, nie i koniec, siedzi i sie uczy! do tego ma znajomych, moze gdzies isc, nie siedzi i ryje

no ale czy to jest normlane, jest ambitna, ale jeszcze nawet nie zaczela liceum, a juz do matury ryje?

Gość Mała_123
Dziwna ta Twoja siostra...

rodzice sa toksyczni...a co oni na to...nic

Jako nauczyciel stwierdzam, że zachowanie Twojej siostry jest co najmniej dziwne. Moim zdaniem, ma dziewczyna problem jakiś, może faktycznie chodzi o rodziców?

Problem jest i ja to wiem, mi troche w zyciu nie wyszlo, i matka sie odemnie odwrocila, dlatego widze ze siostra boi sie ze zrobi to samo w stosunku do niej, dlatego pewnie zalozyla sobie ze dostanie sie na najepszy uni. Dlatego nie wiem, martwie sie, a nic za bardzo nie moge zrobic, bo ze mna nie gada, a matke traktuje jak boga

A moze jednak siostra nie ma znajomych? Tzn. moze ma, ale cos sie stalo ze albo oni albo ona niechca sie ze soba spotkac.(klotnia itp. ) Przeciez nie musi wam o wszystkim mowic. Zachodza po nia np. zeby wyszla? Ja w tym roku mam mature i tez mialam cel uczyc sie w wakacje, ale az tyle samozaparcia nie mam i nauczylam sie az .. 2 strony zeszytu :D. Wiec zazdroszcze siostrze:)