Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydgoszcz_jaki_lekarz

Bydgoszcz-najlepszy lekarz i gdzie rodzić?

Polecane posty

Gość bydgoszcz_jaki_lekarz

czy może sie ktoś wypowiedzieć?

polecam doktora Wasilewskiego - przyjmuje tylko prywatnie na Osowej Górze a szpital - ja rodziłam w Bizielu i było OK

Gość oplopl
ja tez slyszalam ze dr wasilewski jest najlepszy

Gość Agaliszk
Też miałam problem z lekarzem. Przez pierwszy trymestr ciąży męczyłam się ze swoim... Dużo mi pomógł ten portal http://adamed.expert/ Bo mój lekarz niewiele doradzał...

Gość gość
Dr Mariusz Lisiak! Ordynator w msw. Rewelacja. Pelna kultura i kompetencja. Uwielbiam go. Nie jest nastawiony jak Wasil-na kase. Czesto odsuwa to co poloze po wizycie i kaze schowac do portfela z powrotem. Bardzo spokojny i rzeczowy. U niego nie zaznasz skrepowania ani bzdur typu fasoleczka i tym podobne onfantylne gadki. Polecam Ci.

Gość gość
ja obecnie chodzę do ginekologa w tej klinice http://www.wident.eu/pl/kontakt. jak na razie jestem bardzo zadowolona z opieki, bo bardzo interesują się pacjentem i klinika wygląda na nowoczesną.

Gość gość
Rodzilam w Biziela, generalnie ok ale pomoc laktacyjna to jakaś ściema.

Gość gość
Stary temat wykopany dla reklamy, ale ja rodziłam w Biziela, a potem w MSW- polecam to drugie, Biziela źle wspominam.

Gość gość
Biziel to porażka. Znam kilka dziewczyn, ktòre tam rodziły i żadna nie wspomina dobrze tego szpitala do porodu. Msw ma dobrą opinię i ja właśnie tam chce urodzić swoje drugie dziecko.

Gość gość
Ja polecam Tobie p. Katarzynę Moszczyńską (prywatne centrum Victoria ul. Karłowicza). Kobieta super profesjonalna. Kiedy byłam w ciąży pracowała w Miejskim, załatwiła mi darmowe badania genetyczne oraz wszystkie potrzebne do przyjęcia do szpitala, była przy wywoływaniu porodu, dzięki niej czułam się naprawdę pewnie. Teraz pracuje w Bizielu. Odpowiada na każdy telefon o każdej porze dnia i nocy, co jest dużym plusem. Minusem jest na pewno koszt wizyty- około 200zł, ale wg mnie to cena spokoju i pewności. Rodziłam w Miejskim, miałam trudny poród, jak nie koszmarny. Warunki super, polecam.

Gość gość
Ktos moze wie w jakich godzinach przyjmuje dr Lisiak i ile trzeba czekac na wizyte?