Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffggggggggggggggggggggggggg

czy podziekowaliscie instruktorowi ??

Polecane posty

hej, dzis zdalam prawko :P po egzaminie poszlam do osrodka zaniesc dobre nowiny, jednak mojego instruktora nie bylo a że ze mna jeszcze byly 2 inne osoby ktore wracaly z egzaminu to podziekowalalismy i wyszlismy. Myslalam zeby przyjsc jeszcze jak instruktor bedzie mial przerwe ale w koncu zrezygnowalam z tego planu, nie wiem jakos mi bylo glupio. I teraz troche mi zal bo instruktor na prawde byl super i wkladal duzo wysilku w prace, zalezalo mu zebym zdala ten egzamin i wogole bardzo go lubilam. Tak jakos glupio wyszlo ze nawet mu nie podziekowalam :-/ Czy wy dziekowaliście, ewentualnie kupowaliscie jakies prezenty????

Gość ewqewq
dobrze sie czujesz?

Gość josiona
ja a nic nie dziekowalam bo byl palantem. za to instruktorowi, z ktorym mialam bodajze 4 lekcje doszkalajace (bo mialam ponad miesieczna przerwe miedzy teoria i praktyka) wyslalam smsa, ze zdalam i dziekuje za pomoc w tym bo faktycznie-gdyby nie on to bym nie zdala za 1 razem

sory ale ja nic dawać :P tylko sie pytam czy nie wyszlo glupio ze nawet mu nie podziekowalam :PPP czy to nie bylo troszke chamskie ??

Gość twoj styll
yyy i dobrze ze nie zostałaś mu podkiełkować bo byś się wygłupiła tylko. nie ty jedyna i ostatnia u niego uczyłaś się i zdałaś wiec po co takie pożegnania robić. To jest jego praca i to normalne ze ludzie zdają i pewnie nikt nie leci do ośroda dziękować

Gość twoj styll
podziękować *

Gość lknjskjnkj
mój instruktor czekał na mnie po egzaminie, pogadalismy i podziękowalam mu słownie:) fajny facet z niego był:)

Gość o Jezu ale masz pomysły
:|

Nie rozumiem was, na prawde mialam fajnego instruktora, traktowalam go jako kolege, fajnie sie z nim gadalo i cos bym zlego zrobila jak bym mu podziekowala???? Nawet nie chodzi o samo dziekowanie ale chyba fajnie sie podzielic informacja ze sie zdalo z instruktorem. Ale no dobra wyszlo na to ze zachowalam sie normalnie wg was :P W sumie tez mi bylo glupo specjalnie czekac na instruktora zeby mu tylko tyle powiedziec :P jeszcze bym wyszla na kretyne ;)

Gość kyotuj
sama napisalas "ewentualnie kupowaliscie jakies prezenty????" i sie dziwisz ze ci tak ludzie odpisuja

kurcze tylko tak napisalam, ja nawet nie mialam takiego zamiaru zeby mu cos tam kupować tylko ewentualnie powiedziec dzięki czy coś w tym stylu. Po prostu sie pytam, bo sama nie wiem czy wypada dziekowac w takiej sytuacji itp. Czy nie zachodzalam sie chamsko. A wy sie od razu czepiacie :P

Gość dsdssds
to najpierw sie zastanow o co chcesz pytac a nie pozniej masz pretensje ze ci odpowiadaja na twoje pytanie, nikt tu jasnowidzem nie jest i nie wie ze piszesz jedno a myslisz o czym innym

moze troche przesadzilam pytajac sie o te prezenty. Mi by bylo glupio dawac prezent ale kto wie moze ktos tam w podziece dawal... to bylo tylko takie pytanie.

Ale sie na nia uwzieliscie! Jasne ze idz, instruktorowi milo bedzie jak przyjdziesz pochwalisz sie ze zdalas i podziekujesz:)

Gość Klaudia.83
mojemu podziekowalam analnie:classic_cool:

teraz to juz chyba nie pojde, zwlaszcza po tych komentarzach :P raczej nie chcę się wygłupić...moglam isc od razu (ośrodek akurat mam po drodze z wordu), tak zeby na przerwe trafić i powiedziec ze zdalam no ale trudno :P Jak by instruktor byl beznadziejny to miala bym go gdzies ale ten dobrze uczyl i wogole byl fajny. Widac ze sie przejmowal swoimi kursantami a nie tam jakos olewał.