Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusjamurowana

o co chodzi w tej nowej modzie???

Polecane posty

Gość MietekzPrzeterminowanych...
jakbys zobaczył moją niunie i nazwał ją otyłą to byłbyś w moich oczach już 100 procentowym pedziem :) stary ogarnij, wysportowane dziuńki nigdy nie osiągną takiej wagi o jakiej piszesz...a ja lubie laski z dobrą kondychą bo regularnie jeżdze na górskie wspinaczki

Gość Atonowość
prosze proszę, a mój facet jak mi żebra sterczały wpychał we mnie tony żarcia, aby sterczeć przestały...ponoć odpychający widok. to jak to w koncu jest?

Gość przecież nie ma bata żeby ta
w czarnym bikini, nawet z większymi cyckami, ważyła powyżej 63 kg, więc o co chodzi?

Owszem jest bat. Moja waży więcej a wyglada własnie tak. Mięśnie tępaku, mięśnie. Może bedziesz mial kiedys farta i trafi ci sie wysportowana niunia, a nie chudy flak :) pozdro

Gość pewnie ma 2 metry wzrostu
:classic_cool:

Gość wysuszone laski
a przy tym popierdolone próbój lansować głupią modę. Prawdziwy facet to nie pies i na kości nie poleci

Gość a założysz się że faceci lubią
170 kolego a tym czasem spadam, pedale...jedyne czego zakosztujesz to kakaowe

Gość kości dymać to lubią
albo im się wydaje ze lubią małolaty, które jeszcze nie wiedzą co to prawdziwy seks. Chude są zimne i mało namietne. Wraz z biustem rosnie libido (może nia aż tak wprost), ale z doświadczenia wiem, że duzy (naturalny, a nie wszczepiony silikon) biust = wspaniały skes

Gość duży biust za 20 lat
zmieni się w ochraniacze na kolana, a mały dalej będzie fajny. dziewczyna, która dziś jest "lekko przy tuszy" lub nawet ma normalną budowę ciała, za 20 lat będzie gruba, zaś chudzinka co najwyżej będzie miała normalną budowę ciała, a często po prostu pozostanie chudzinką. wnioski? miłośnicy chudych laseczek myślą przyszłościowo, my nacieszymy się naszymi dziewczynami do mniej więcej 45 - 55 roku ich życia, a ci, co wzięli pulchniejsze już po 30-stce będą mieli na ich widok skojarzenia z największym morskim ssakiem.

Gość GrarzynkaKo
wypraszam sobie, mam 40 lat a moj biust nadal jest w swietnej formie. nie jestem chudzinką, jestem zgrabna. nie gadajcie głupot

Gość za 20 lat to
juz ci nie bedzie stawal wiec na co ci ta "normalna budowa terazniejszej chudzinki?" zal

Gość do duży biust za 20 lat
haha albo jestes plaska decha udajaca faceta albo facetem ktory ma plaska deche za laske i sobie wmawia ze bedzie sie mogl nia nacieszyc za 20 lat gdy jej cycki urosna buhaha

Gość coś tu dużo kaszalotów
jakie to uczucie być mylonym z pontonem podczas kąpieli na basenie? :classic_cool:

Gość po pierwsze .....
moje kochane oponki, nikt nie liczy na to, że cycki urosną - pozostaną malutkie, ale przynajmniej nie będą wisieć do pasa czy innych kolan. po drugie, moje słodziutkie pontoniki, facetowi staje nawet jak ma 80 lat. po trzecie, moje milusie baloniki, zawsze jest milej być z dziewczyną, która po 20 latach może założyć swoją sukienkę ze studniówki niż z taką, która w tym samym wieku ma problemy z wsiadaniem do co mniejszych samochodów. przykro mi, nie obronicie swoich "racji" - no bo ile znacie nie-chudych modelek, aktorek, piosenkarek, itd.? Mi przychodzi na myśl tylko kilka: Joanna Liszowska, Mariah Carey... Parę by się jeszcze znalazło, ale to WYJĄTKI, moje urocze prosiaczki. Tak jak wyjątkami są faceci, którzy wolą grubsze dziewczyny od chudszych. :classic_cool: tyranie zakończone - na dziś. możecie iść się wypłakać :classic_cool:

Gość a jakie to uczucie byc
mylonym z plywajacym patykiem? Umowmy sie: tluste - ble, chude bez cyckow - ble, szczuple z cyckami - mniem. Szczuple to nie to samo co chude. I tyle.

Gość takkkkkkkkkkk a ja
laski bez cyckow moga sie podobac tylko kandydatom na gejow, wtedy moga se wyobrazac ze jezdza po meskiej klacie, prawdziwa kobieta ma miec cycki, a nie male wzgorki jak jakas 10 latka.

Gość eee tam Keira Knightley nie ma
cycków a jest mega laseczką ❤️

Gość gringot
wg mnie biust każdy wygląda pięknie jeśli jest tylko ładnie podkreślony przez seksowny biustonosz :) ________ inspire your desire kokieteria.pl

Gość brebra
Keira Knightley jest piękna tylko od szyi w górę...w piratach z karaibów kazali jej nosić push upy, a jak zobaczyłam jej zdjęcie z goła klatą to się prawie wyrzygałam http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-2/keira-knightley-beach-bathing-suit.jpg http://www.chinadaily.com.cn/lifestyle/2007-05/22/xin_130504221412745138555.jpg i tu nie chodzi o to czy nie jest ładna...ale o to, czy była by piękniejsza z pełnym biustem...TAK bylaby. Kto zaprzeczy, naprawdę ma coś nie tak z głową. POWTARZAM: szczupłe z biustem piękniejsze niż szczupłe bez biustu. NIKT TU NIE MÓWI O TYM ZE GRUBASY SĄ PIĘKNE, więc skoncz koleś pitolić. Ja mam cycki duże a bardzo drobną budowę ciała po matce. I mogę być spokojna bo moja matka mając już prawie 50 lat nadal jest szczupła. Ps. cycki łatwo unieść chirurgicznie..juz teraz, a co dopiero za 20 lat:) i podejrzewam ze to bedzie prosty już zabieg jak teraz nakładanie tipsów. Pozdrawiam deseczki pełne jadu

Gość 170cm - 55kg
..ochujałeś, Koleś..? :P Mam 166 cm, ważę 56.400 i jestem szczupła, żeby nie powiedzieć: chuda... :P Dłuższa i lżejsza byłabym anorektycznym paszczurem... :P :P :P

Gość uwaga wieloryby na horyzoncie
Obsadzić harpuny! A ta co ma 166 cm i 56,4 kg wagi to niech przestanie się oszukiwać - może i wygląda w miarę ładnie, ale na pewno nie jest szczupła. Wmawianie sobie np. że można ważyć powyżej 60 kg przy 165 cm wzrostu i wyglądać szczupło (jak to niektóre osoby próbują tu wmawiać) to coś podobnego jak wmawianie przez facetów z penisami 14 cm, że to wystarczy każdej kobiecie :D

Jak juz napisało wielu przede mną to nie moda tylko preferencje. Ja osobiście wolę małe piersi niż duże ale to tylko moje subiektywne preferencje.