Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasmines

co mam o nim myśleć

Polecane posty

Gość yasmines

jestem w związku z facetem ale nie układa nam się teraz najlepiej, ale nie o tym chcę pisać. Kolega mojego chłopaka już od dłuższego czasu (ok. 4 lat) okazuje mi zainteresowanie i nie wiem czy jest we mnie zakochany czy już mnie kocha. Dodam że nie jest mi obojętny. Najpierw jak z nim rozmawiałam unikał kontaktu wzrokowego, potem ośmielił się i podczas rozmowy patrzy prosto w oczy. Pociesza mnie gdy widzi ze jest mi smutno, podczas jakiegoś sporu z moim chłopakiem nieraz staje po mojej stronie, dużo mi pomaga, nie pozwala dźwigać ciężkich rzeczy. Wydaje mi się że szuka pretekstu żeby ze mną porozmawiać, zobaczyć mnie. Ostatnio nasze kontakty jeszcze się ociepliły. Rozmawiamy ze sobą dużo, patrzymy na siebie, uśmiechamy się (to jest coś podobnego do flirtu),kiedyś podawałam mu cukiernicę żeby posłodził kawę jedną ręką trzymał cukiernicę a drugą pogłaskał mnie po dłoni (to było przy moim chłopaku), nigdy tego nie robił, jak coś ode mnie brał to uważał żeby mnie nie dotknąć. A ostatnim razem kiedy się widzieliśmy zwalił mnie po prostu z nóg, przyszedł się pożegnać i mówił coś do mojego chłopaka a cały czas patrzył mi prosto w oczy, było to takie długie głębokie spojrzenie, nie mogliśmy się tak patrzyć w nieskończoność więc lekko się uśmiechnęłam i odwróciłam wzrok (to też było przy moim chłopaku i on to widział). Mówił też o jakiejś dziewczynie i patrzył na moją reakcję. Jest jeszcze wiele innych drobnych rzeczy ale nie chcę się tak rozpisywać. Pomóżcie, jak myślicie co chce mi dać do zrozumienia???

Gość masika
może się zakochał, widać że mu zależy

Pomóżcie, jak myślicie co chce mi dać do zrozumienia??? nic, sprawdza czy to ty mu dasz czy nie i jak latwo z wpisu ocenic, decyzja juz podjeta

Gość oddalająca
co ja bym dala, zeby ten o ktorym mysle mial takie zachowanie w stosunku do mnie.Tez kumpel mojego faceta, (z ktorym notabene nie uklada mi sie). Zazdroszcze:(

Gość iiuuejje
Jasne, jakie to tzpowe u kobiet... nie uklada sie w zwiazku, to "jakis kolega" zawsze, ale to ZAWSZE bedzie lepszy, zwlaszcza jak jest sam, bo okazuje zainteresowanie, a i wam sie chce nowosci... dorosnijcie...

Gość jkl
no bo u facetów to nie??? widać że laska miała cię u dupie!