Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawie sie dla jaj

jak na czacie napisze że mam 28 lat to jest średnie zainteresowanie

Polecane posty

Gość bawie sie dla jaj

ogólnie przyczepiają sie faceci szukający zdesperowanej mężatki która za darmoche będzie sie bzykać jak pisze np 37 -40--to długo czekam na zaczepienie, jak ktoś chce gadać to młodzi szukający starszej -jest ich bardzo dużo nie wiem dlaczego -chcą sexu jak napisze że mam 20, 22 to szybko zapraszają do gadki licząc na przyjaźń, sex i trakie tam jak pisze że mam 15 albo 16 lat to też dużo facetów sie przyczepia -raczej takich po 30 tce, 40-tce i strasznie im zależy na sexie, dosłownie skamlają, piszą że płacą itp co sądzicie o moich eksperymentach ? :-)

Gość cwierwiecze
Na czacie przeciez siedzi 90% napalencow liczacych na szybko sex. Wiadomo, ze latwiej urobic 20latke, aby dala dupy, brzydko mowiac niz 28 latke.

Gość oni tez sciemniaja
ze swoim wiekiem :D i niezle sie bawia :D.....3/4 tych facetow to gimgowno

Gość oni tez sciemniaja
szybki sex :O tez cos chyba wirtualny ludzi na czacie dzieli czasem setki kilometrow i ty to nazywasz szybkim ? :O

Gość bylam jako grubaskaaa
ja kiedys weszlam jako Grubaska na czaterie i musialam wylaczyc privy bo mi sie tyle podlanczalo kolesi:o wiekszosc z nich chciala mi placic za samo to ze sobie na mnie popatrza, wiekszosc ma szczuple zony w domu no po prostu rece opadaja

Gość bawie sie dla jaj
paru podałam nr telefonu odzwaniali, byli strasznie podnieceni że dałam im numer :-D jeden w nocy wsiadł w auto i mnie szukał po osiedlu, błagał żebym wyszła ale pojeby :-O

Gość Bo większość na czacie to ...
... obecnie dzieci na wakacjach. Dlatego największym powodzeniem będą się cieszyć dziewczynki w wieku 13 - 16 lat (gimgówna napalone na koleżanki z klasy) i panie w wieku 35 - 45 lat (gimgówna napalone na matki kolegów i nauczycielki). Reszta pań będzie stanowiła obiekt zainteresowania innych panów, czyli nie-gimgówien, których to na czatach jest niewielu.

Gość bawie sie dla jaj
bzdury moje spostrzeżenia nie są tylko z wakacji i na czacie siedzi dużo starych facetów, wcale nie gimgówna czasami sie umawiałam i patrzyłam z innego miejsca czy przyszedł dużo jest po 30, po 40 chcą sexu, nie mają baby do sexu w życiu chyba i chyba nie mają kasy na prostytutki :-D