Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat i

ciaza, przyjaciolki

Polecane posty

Gość Mocz to mozesz oddac
w zasranego pampersa swojego dzieciaka! :D:D:D

Gość Mocz to mozesz oddac
jak sie czepia pies psiego ogona?

Gość mam 21 lat i...
"to ty mialas tych przyjaciól tylko od imprez? bo jakos mi sie nie chce wierzyc, że jesli by to byla prawdziwa przyjazn to tak by sie skonczyla. A poza tym nie widzisz moze problemu w sobie? " to bylo do mnie? no wiec nie napisalam ze mialam przyjaciol tylko od imprez. chodzi mi o ogolny kontakt, typu chociazby wyjscie na jakis spacer, na zakupy czy nawet zadzwonienie, wpadniecie na kawe itd. przed ciaza bylo to mozliwe bardzo czesto, a teraz? zero kontaktu. robilismy z narzeczonym parapetowe dwa miesiace temu,zaprosilam wszystkie przyszla jedna z 5. i nie wierze ze wszystkie byly zajete.jedna z nich powiedziala mi kiedy sie dowiedziala ze jestem w ciazy ze mam zje***e zycie i ze bachor to nie jest fajna rzecz, trzeba w nocy wstawac,ze nie bede miec juz czasu na imprezy. ale szczerze mowiac moje priorytety sie zmienily,dla mnie imprezy nie sa najwazniejsze,teraz mysle o dziecku i mam w dup**e to ze trzeba wstawac w nocy ze trzeba karmic i przewijac,bo dla mnie to uroki macierzynstwa.

Gość klakowska
Nie zazdroszcza, moze po prostu maja inne priorytety, nie dla kazdego pieluchy i maz sa szczytem marzen. Piszesz, ze przyjaciolkom sie nie ulozylo w zyciu i nie maja facetow. Z tego co widze, masz tyle lat co ja (rocznik 84) wiec dla mnie jest to smieszne, bo maja zaledwie 25 lat - na stale zwiazki i siedzenie w domu z dzieckiem maja jeszcze czas. Takie jest moje podejscie i za nic bym nie zamienila mojego zycia jakie mam w tej chwili na meza i dziecko. Tak wiec pomysl, ze jak ktos zyje inaczej niz Ty to niekoniecznie Ci Twojego zycia zazdrosci, moze po prostu woli zyc inaczej. Pozdrawiam,