Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka124

Jak kupisz aparat skasuj sobie nr do mnie co to ma znaczyc?

Polecane posty

Gość aparatka124

Pracujemy za granica jestesmy 5 lat ze soba nie mamy dzieci nigdy nic sobie przez ten czas nie kupilam drogiego zawsze mi sie marzyl aparat za 1000zl wiec powiedzialam mu ze sobie kupie a on powiedzial ze wtedy moge sobie skasowac nr do niego .On kupuje sobie duzo drozsze rzeczy kpil sobie bilarda za 700 euro i nic sie nieodzywalam ,kupil sobie buty za 500zl psa za 500zl i jako nic nie mowilam a ten aparat oczywiscie za moje pieniadze chcialam sobie kupic na co mam wydawac jak nie na siebie co innego jakby byl dzieic nie rozumiem tego :(

A nie możesz po prostu z nim o tym pogadać?? Swoją drogą - gdzie Ty takiego znalazłaś, walnięty jakiś.

a przepraszam, czemu się go pytasz jak masz wydawać SWOJE pieniądze skoro on swoje wydaje bez słowa?? kup sobie aparat i juz. poboczy si, poboczy i mu przejdzie. a jak nie przejdzie to znaczy że nienormalny i niech spierdala.

no lepsze to było.... " niech on się ogarnie... ale jakbys mu nagie fotki tym aparatem miała strezelac to byłby wniebowziety wtedy... faceci!