Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dioblicka

Jaki SMS By nie mogl zasnac TEJ NOCY?

Polecane posty

Gość dioblicka

Co mu wyslac???

Gość stokrota45
czy pozwolisz że dziś w nocy będe przyczyną twojej bezsenności?

Gość stokrota45
wszyscy który odpowiedzą na tą wiadomość wezną udzial w losowaniu koszuli nocnej.

Gość tolla
jestem glodna jak wilk i mam chrapkę na ciebie a propos czy na twoim kuchennym stole jest miejsce dla dwóch osób?

Gość sdfwef rfg
"mam ochotę chapnąć twoją dzidę" :D

Gość dajcie coś fajnego
:D

Gość dajcie coś fajnego
:D

Gość a teraaz mooje
Tak Kochanie czekam na Ciebie.wypij wszystkie moje soki.odwdziecze sie na pewno.

Gość aaasssdddd
"Hej Kochanie, właśnie odebralam wyniki badań - mam aids" albo "Kochanie jestem w ciąży bliźniaczej :-)"

Gość suuuuuuco
ten twoj michal/adam/jurek (najlepszy kumpel) jest niesamowitty w lozku. wlasnie slemy ci pozdrowienia

Gość pasywny gracjan
"mam aids. kocham cię"

A propo, mam fajny kawał: Kocha się dwóch pedałów. Jeden z nich mówi: wiesz, okazało się że jestem chory, mam Aids... Na to drugi: - Co?! I dopiero teraz mi o tym mówisz???!!! - Oj żartowałem, po prostu lubie jak Ci sie dupa kurczy... ;D To tak dla poprawienia humoru. Napisz mu, że chciałabyś leżeć teraz obok niego... Oj to działa

a dlaczego chcesz zeby nie zasnal?????????? przeciez to glupie no i czemu z nim nie bylas TEJ nocy :P

Gość wyślij mu rachunek za
Porsche albo futro

Gość penpen
mam ochotkę na twojego sisora skarbie.!!! NAPISZ MU TO!!!! mój to od razu nóżki mi rozłożył

Gość ooonaaa
hej macie jeszcze jakieś inne ciekawe pomysły..? bo jak dotąd to nic mnie szczególnie nie zaintrygowało...

Gość siema aaa
ej onaaaaaa napisz mu zeby ciagal bigos do betlejem i że wolisz czokapiki jego starej.

Gość naapisz mu
"kochanie, ufam ci i wyjawie pewna tajemnice- bylam mezczyzna" :P

Gość Harlequinowa ja
Nie czytałam dokładnie co Ci tu radzili:) Ale może napisz coś z poetry:)? Poezji, słów piosenek:D? Może takie coś, nie wiem ile lat jesteś jego żoną, ale powinno zadziałać:D Mówi Ci to przyszła/niedoszła powieściopisarka:D Tylko na szybko o tak później porze nie umiem sobie przypomnieć co tam na jednej z tysiąca kartek napisałam, ale było tam coś takiego.. napisze ci koniec bez początku :D "Teraz. Potrzebuję twojego ciepła. Twoich ramion. Ukryj mnie przed światem. Właśnie teraz"

Gość vfbgh
"Teraz. Potrzebuję twojego ciepła. Twoich ramion. Ukryj mnie przed światem. Właśnie teraz" o kurwa, tandetne i infantylne :O jesli nie bedzie mogl zasnac to chyba dlatego ze bedzie sie zastanawial skad taka idiotke wytrzasnal

Gość Harlequinowa ja
o ciąży to oklepane:D Chyba żaden facet już na to nie reaguje:D wpis o 22:10 DOBRE;) Kochanie chciałbym teraz leżeć koło Ciebie, ale nie mogę lęze koło kochanki:D - jak tekst z piosenki Malenczuka:D;) o aids też:D

Gość Harlequinowa ja
No właśnie jesteś pierwszym, który nabrał się na mały eksperyment:D taka mała manipulacja:D I się nabrałeś. Ale sensu jej nie napiszę:)

Gość prowodyr
Ja dziś śnic o Tobie będę. w swych snach grzeszyć z Tobą będę... Pocałunkiem Cie obdarzę pieszcząc usta Twe, ciało tez jeśli tylko chcesz...

Gość hiltel
napisz Czesc kochanie. Spotkamy się tak jak wczoraj? Bo ten prosil mnie bym obejrzałą z nim film. Zaloze dzis te czerwone majtecziki ktore lubisz.