Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *****migotka*******

Moja matka ciągle mówi o moim bylym

Polecane posty

Gość *****migotka*******

Chociaż dobrze wie, że rozstanie z nim było dla mnie bardzo bolesne i że długo i mocno to przezywałam, że chciałabym zapomnieć, minęło pół roku a ona wciąż nie pozwala mi zapomnieć, wciąż o nim mówi, potrafi komentować nasz dawny związek nawet w towarzystwie, wyśmiewa go, jego wady (muszę dodać, ze zawsze go nie lubiła, nienawidziła wrecz i wręcz zakazała mi się z nim spotykać). Nie wiem czemu się tak zachowuje, a niby twierdzi, że mnie kocha i jest dobrą matką. A przeciez krzywdzi mnie w ten sposób, to czysta złośliwość. Jak myślicie,czemu to robi?

Gość *****migotka*******

Gość *****migotka*******
proszę napiszcie cos :(

Gość głupią masz matkę
jak w towarzystwie czy do kogokolwiek przy tobie go wysmieje to powiedz że sama nie jest lepsza z czymś tam to sie raz na zawsze zamknie

Gość *****migotka*******
ale ona jest bardzo złośliwa i taki komentarz wcale jej nie powstrzyma, wręcz będzie dalej drążyć temat :(

Gość tjaaaaaa.....
może chce ci w ten sposób ulżyć, obrażając go i wieszając na nim psy? mówiłaś mamie,że cię to boli i sobie nie zyczysz takiego zachowania?

Gość głupią masz matkę
to nie zwracaj uwagi,zmieniaj temat,olewaj ją albo jak bedzie do kogoś tak mowiła to zacznij przewracać oczami żeby zauważyła to jej sie głupio zrobi jak zauwazy że się za nią wstydzisz

Gość aqweqwrwe
ja mam podobnie, z tą różnicą że moja mama mojego exa uwielbiala, kochała jak syna. Mimo że mam teraz innego faceta, to ona wciąż mówi o tamtym, zachwyca się nim itd. Mam tego dość

Gość ehhhhhhhhh/
Rozmowa z matka, byle szczera. Tez tak mialam- gadali, gadali i pozniej przestali. Musza swoje wygadac:/

Gość *****migotka*******
tjaaaaaa - jestem pewna że robi to złośliwie, gdyby nie wspominala o nim w ogóle łatwiej byłoby mi zapomniec, nie musi mi go obrzydzac... najgorsze jest to, że mój były jest kuzynem kumpla mojego brata :( a mój brat jest tak samo złosliwy... eh... :(

Gość *****migotka*******
A jeszcze kiedy zaczyna ten temat to ja zaraz uciekam z pokoju a wtedy mnie podejrzewa, że sie z nim znów spotykam :(

Gość no to zrob tak-
powiedz jej, ze sie spotykacie, nawet a wlasciwie szczegolnie w celach erotycznych, bo w lozku jest FANTASTYCZNY!, no i z tego seksu zaszlas w ciaze, wiec bierzecie slub i musi Ci wyprawic wesele! Wszystkich obecnych przy poruszonym temacie zapros wstepnie na slub. Im wiecej osob to uslyszy, tym lepiej. Moze to w koncu zamknie jej dziob i przestanie Cie upokarzac.

Gość buba125
buhehehhe, po takim czyms na pewno przestanie. swoja droga mam to samo tylko z moim ojcem. tyle ze on wychwala mojego bylego jaki to był wspaniały :p

Gość *****migotka*******
heh :) spróbuję sie odważyć, może rzeczywiście to jakis sposób :)

Gość no to zrob tak-
do im wiekszego absurdu to rozbudujesz, tym bardziej ja utrujesz. Zrob to przy swiadkach, zeby naprawde wiele osob widzialo, jak bardzo ja zaskoczylas. Moze pomoze. Wspolczuje rodzinki :-/

Gość *****migotka*******
mój ojciec jako jedyny tego nie robi. zrozumiał zaraz po rozstaniu ze potrzebuje czasu, w ogóle nie komentuje, jakby były nie istniał. i nie musiałam nawet nic tłumaczyć. czemu moja matka tak nie potrafi eh...

Gość no to zrob tak-
mam nadzieje, ze w koncu spotka Cie nagroda za te upokorzenia i poznasz faceta, ktory wynagrodzi Ci to wszystko, co przezylas. Nie jest latwo sie pozbierac, ale dajesz rade! W koncu zapomnisz i zaufasz innemu. Za jakis czas bedziesz na to gotowa.

Gość *****migotka*******
bardzo dziękuję za miłe słowa :)