Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shambaoe

PIERWSZY RAZ w wieku 21 lat to bardzo pózno?

Polecane posty

nie:D Ps Co sadziecie o chłopaku który w wieku 20 lat jest prawiczkiem??najlepiej niech odpowiadaja faceci

Gość zxc...
w dupach sie wam wszystkim poprzewracalo 20przecież to jeszcze chłopaczek ale zaraz pewnie ktoś napisze,że to nienormalne w takim wieku,buhahaha

Gość a w wieku 25
?

Przecież to kurwa nie przymus jakiś żeby w tym czy innym wieku cnotę stracić. Ale wydaje mi się że jeśli chodzi o faceta to jednak im później tym gorzej. Faceci są przewrażliwieni na punkcie seksu, swojej sprawności i tego że mają presję że koniecznie muszą dogodzić partnerce. I myślę że u wielu gości którzy do jakiegoś tam, indywidualnego dla każdego, wieku nie zaliczą to zaczynają się kompleksy i schizy. Jak dla mnie to facet powinien do tego powiedzmy 21 roku życia cnotę stracić dla własnego zdrowia psychicznego. Ale też nie ma reguły. Pewnie jak ktoś jest w stałym związku i oboje czekają nie wiadomo na co to tak źle z nim nie będzie :)

Gość o dżizas
Ja miałam chyba 22 lata jak straciłam dziewictwo i jakoś specjalnie źle mi z tym nie było. Więc lepiej mieć więcej lat niz stracić z byle kim.

Z kobietami ponoć tak jest że lepiej z kimś na kim zależy. A czy z facetami jest tak samo? Ja miałem 16 lat jak mnie starsza koleżanka "uczyniła mężczyzną" ;) Kompletnie przypadkowa laska i ogólnie miło to wspominam.

Gość Uwiedziony przez sąsiadkę
Zostałem uwiedziony przez sąsiadkę, ona miała 35 lat a ja 15 lat. Nauczyła mnie bardzo dużo, a ona miała używanie. Żałuj stry że tak długo czekasz z inicjacją!!!!

Gość a ja 29 i nie mam zamiaru

Gość Bardzo późno to 50 lat

Gość statystyk6855
Co wy pie****cie 21 lat to jest wiek który zdecydowanie odstaje od normy,czyli to jest BARDZO POZNO

Ja miałam swój później o 3 lata. Teraz żałuję. Mogłam nie być taka świętojebliwa.