Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sa-sha

zaproszenie na 18stke

Polecane posty

Witam, mam może głupi problem, ale to jednak problem. Zbliżają sie moje 18ste urodziny i nie chce ich wyprawiac tak jak wiekszosc w klubie, tylko chce zarezerwowac stolik dla 8-10 osob w szisza barze, kupic tort, zamowic szisze i postawic 2 kolejki drinków/piwa. Otóż nie wiem jak zapisac to w zaproszeniu."ZAPRASZAM NA TORT, SZISZE I DWIE KOLEJKI DRINKÓW?:p" brzmi dziwnie, ale wole zeby bylo to wiadome, kiedy dam komuś zaproszenie. Wiadomo, ze nie stac mnie za bardzo, żeby kazdemu kupic tyle drunkow ile bedzie chcial. Dzieki za rady.

Gość te kase ja wolalabym przeznacz
yc dla siebie i nie robic zadnej imprezy dla nikogo 🖐️

ale ja jednak wole zrobic kameralne urodziny w gronie przyjaciol, a nie chce robic w domu bo nie mam warunków

Gość to nie rób w ogóle
problem 😴

nie chodzi mi o to czy robic, czy nie, tylko jak ując to w zaproszeniu, ze zapraszam na tort, szisze i 2 drinki/piwa

Gość dokładnie
napisz tak jak mówisz, ja uważam że takie zaproszenie jest jak najbardziej na miejscu

w końcu ktoś bardziej życzliwy się odezwał:) dziekuje:) czekam na dalsze propozycje

Napisz, że w programie jest szisza, tort i 2 kolejki :) napisz to jakoś zabawnie, ubierz w fajne słowa i będzie oki :)

myslalam o jakis smiesznym wierszyku, ale ja do takich poezji stworzona nie jestem;p

Gość oświećcie mnie
co to jest szisza?