Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alvaro666

jaka prezerwatywe kupic?

Polecane posty

Gość alvaro666

WItam. Mam pytanie jakie prezerwatywy musze kupić, mam ok 12cm długosci i 12cm w obwodzie... tak wogole to chciałbym sie dowiedziec czy wogole mozna cos "zdziałac" takimi rozmiarami w łóżku^^ dzieki za odp

Gość xxxxvvvvxxxx
lepiej idź na ryby robaka już masz....

Gość alvaro666
pojde zlowię twoją starą cieciu^^

Gość alvaro666
odpowie mi ktos normalnie na pytanie?? takie głupie odpowiedzi jak powyzej mozecie sobie darowac...;]

Gość zwykłą normalna
prezerwtywa jest zrobiona z gumy (dokładnie latex-u), problem jest tylko gdy jest za duża, tzn. luźna. Długość nie jest problemem - najwwyżej zostaw trochę więcej miejsca na spermę i nie odwijaj do końca.

Gość alvaro666
heh wiem tu chodzi o obwód, zwykłe beda chyba nieco za luźne, moze sa jakies małe rozmiary które bedą w sam raz na mnie?

Durex Elite. Sam mam niewiele więcej w spodniach chyba, a z tymi nigdy żadnych problemów nie miałem. A tym co tu wypisują się nie przejmuj. Pochwa przeciętnej kobiety ma 8cm, a i naturalnie się dostosowuje podczas stosunku do rozmiarów małego. Sypiałem już Paniami po porodach i nawet takim Paniom, teoretycznie "porozciąganym" wystarczało na tyle że o jeszcze prosiły :) A tak w ogóle to jak się do tego mierzenia zabrać? Z góry czy z boku???

Gość Maryanna...
ja bym chciała żeby moj chłopak mial 12cm a nie 16 jak ma teraz ;/

Gość alvaro666
tzn jest tak, że mam troche zagiętego w dół^^ no i próbowałem i z góry oczywiscie po odgięciu, i z boku...linijkę przykładam nie dociskając jej do ciała, a wręcz jest lekki odstęp, z góry czy z boku wychodzi ok 12 cm. Obwód zapewne tez ulega lekkim zmianom, ja mierzyłem go 2 razy u samej podstawy i wychodzi jedno...

Gość alvaro666
a co do tego durex elite to bedize chyba za luźny, ma 54mm srednicy. Moze Close fit?

Gość alvaro666
??

Gość alvaro666
kupiłem narazie w kiosku na wypróbowanie zwykłe rosetexy, i jest ok nie są za luźne ani nic^^ Czy gumki tej firmy chociaz dorównują do Durexa?