Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _akasha__

Czy to prawda że dla facetów tak bardzo wazne jest dziewictwo?

Polecane posty

Gość _akasha__

Najlepiej niech wypowiedzą się faceci. Jak duże znaczenie to dla was ma? A może są tacy, którzy z niedziewicą w ogóle się nie zwiążą?

Gość dla mnie to bez znaczenia
ale dla większości facetów zasada jest taka, że z niedziewicami wiążą się na krótkie, niepoważne związki - np. na jedną noc, na wakacje, albo po prostu na sam seks i nic więcej - a na żonę i matkę swoich dzieci woleliby dziewicę.

Gość JarekK__
Żyjemy w XXI wieku czy w XVIII ? Los sprawił że ... otworzyłem 2 puszki z czerwoną farbą... Żadna z tych kobiet nie nadawała się do normalnego partnerskiego życia we dwoje i założenia rodziny. Ja chciałem mieć życiową partnerkę a nie "córeczkę mamusi", która o każdym choćby najprostszym problemie zamiast ze mną rozmawiała z mamusią... 29 letnia dziewica z wyższym wykształceniem = koszmar po prostu

Nie jest ważne, wole juz dziewczynę doświadczoną, co to za seks z dziewicą...żaden.

Gość fact wyjatkowy
używany to moge mieć ale...... samochód ;)

Gość fact wyjatkowy
choć muszę przyznać że mój odbyt to nie nówka oj nie :)

Chciałem właśnie napisać to co Wredniak. Dla jakiś niepewnych siebie, zakompleksionych prostaczków to pewnie ważne. Z obserwacji zauważyłem że ważne jest też dla facetów z raczej skromnymi doświadczeniami seksualnymi, co przekłada się na to co napisałem powyżej. U faceta mało doświadczeń to brak pewności siebie :) No i z wiekiem chyba też podejście się zmienia.

Ja jak byłem młody to też zawsze mówiłem, że nie będę chodził z nie dziewicą a także z taką będzie paliła papierosy. A zacząłem chodzić z dziewczyną która paliła i miała 1 partnera przede mną. Dziś jest moją żoną i nie żałuję, że ożeniłem się z nie dziewicą. P.S. Palenie papierosów rzuciła dla mnie :)

jest wazne dla faceta czy dziwczyna dziwica jest jak szuka czegos na stałe i jak taka znajdzie to przewaznie z nia juz zostaje pisze tu o facetach a nie o jakis dupkach