Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biale postaci widzie

Widzę jakieś dziwne białe postacie...

Polecane posty

ale trzy razy w ciagu doby? to było pare minut przed północą, a my bylismy w aucie, szyby byly lekko zaparowane, ona siedziala z przodu, a ja z tylu i on byl za jej szyba... nie widzialam go przeciez dokladnie, ale jestem pewna ze cos tam bylo:(

te postaci nie byly mgła, miały zarysowany wyraźnie kształt... to moze cos innego... ja nie chce im pomagac, zadnego pierdolonego szostego zmysłu...:(:(

Gość czy po wizytach
Głowa was boli mi normalnie rozpierdala myśleć nie mogę

ja ich do tej pory nie widzialam wcale... a mam 26 lat.

Ja nie chce iśc spać bo się przebudze i znów będe jakies białe postaci widziała, ja ich nie chce w moim życiu, ja musze isc do pracy jutro, musze normalnie życ, a nie jakies postaci widywać...

a tak serio. nie boj sie, wiem ze to latwo powiedziec. mam przeczucie ze one juz sie wiecej nie pokaza. ten za samochodem to na pewno byl jakis znajomy albo ktos zupelnie obcy, po prostu zajrzal i sobie poszedl. a ten w mieszkaniu to omam. a ten co go widzialas na placu to na pewno normalny czlowiek a ty sobie dopowiedzialas historie. jezeli, chociaz jestem pewna ze nie, sie cos takiego pojawi znowu to powiedz cos do niego. sprobuj z nim pogadac i dowiedziec sie czego chce i w jakim celu przyszedl.

Gość zmień dilera
:(

no tak tez sobie tlumacze, ale to za duzo jak na jeden dzien i tak mi nieswojo. jak to sie powtorzy to z pewnoscia jakas terapia, nie bede mowila nic do nich bo mnie przerazaja.

ja naprawde wiem co to sa omamy bo nie pierwszy raz widze po przebudzeniu jakies dziwne rzeczy. ten dzisiejszy pajak byl tak realistyczny ze od razu jak go zobaczylam zerwalam sie z lozka i strzepywalam koldre, oczywiscie nic na niej nie bylo. to nie byl pierwszy raz zreszta jak cos takiego widze. dlatego ja obstawiam omam, szczegolnie ze okno i tak bylo otwarte.

idz normalnie spac, pomysl przed snem o czyms milym. sprobuj sie w nocy nie budzic i zobaczysz ze rano od razu bedziesz miala lepszy humor.

okno bylo otwarte rano, ale w nocy jak je zamknęło to coś to przestało wiać... i to jest najgorsze, mialam nawet powiedziec ance ze dzieki, bo mnie wkurzaly skrzypiace drzwi otwierajace sie i zamykajace.. a to nie ona:( i jeszcze powiedziala ze mnie pojebalo. nikt mi nie wierzy w takie historie.

nie ide spac, no way, moze popracuje troche, za 4 godziny bedzie jasno...

no to jak? okno bylo uchylone potem ktos je zamknal, a rano i tak bylo uchylone? to w takim razie to cos musialo cie odwiedzic dwa razy co jest malo prawdopodobne. duchy nie maja takiej energii zeby zamykac i otwierac okna. gdyby posiadaly taka moc to moglyby normalnie zyc w spoleczenstwie :D

Gość czy po wizytach
biale postaci widzie prawdy nie mówisz

ja nie wierze do konca ze to duchy, bardziej w to ze wariuje i to co sie dzieje to zwykle omamy.

ty nie wariujesz! nic ci nie jest! po prostu cos ci sie przewidzialo i zrobilas niepotrzebna afere. gwarantuje ze juz nic wiecej takiego nie zobaczysz chyba ze sie bedziesz dopatrywac niewiadomo czego. jak nie bedziesz wypoczeta to tez ci sie moze cos na oczy rzucic wiec lepiej sie porzadnie wyspij i zrelaksuj.

ale nie sugeruj mi ze jestem przewrazliwiona, bo ja nigdy bym nawet nie pomyslala ze moge widziec ducha... wysmialabym kazdego kto takie rzeczy mowi:( Ale jak zdarzylo mi sie 3 razy widziec COŚ nieokreślonego to nie czuje sie najlepiej, bo naprawde nie wierze ze to COŚ za kolezanka to byl sąsiad przygladajacy sie nam.. ani nie wierze ze tam tego nie było. Cholera, moze faktycznie pojde spac, moze to przemeczenie czy cos...

Gość ależ kobiety są głupie...
Słuchajcie, jakie duchy? Czegoś takiego nie ma. Autorka może mieć problemy psychiczne, i to dość poważne - oglądałyście "Piękny umysł"? Ja bym naprawdę proponował wizytę u lekarza jeśli to się będzie powtarzać, tego nie należy lekceważyć.

to byl moj post...

ja ci nie sugeruje przewrazliwienia, ale twoje schizy zaczely sie od tego jak zobaczylas to cos w pokoju jak zamyka twoje okno. a potem mozliwe ze zeschizowalas sie do tego stopnia ze juz wszedzie widzialas jakies niestworzone rzeczy i do tego zmierzam. po prostu przestraszylas sie tak bardzo ze wyobraznia zaczela nadmiernie pracowac i zrobilas cos z niczego. powtarzam ci - duch to energia, niewidzialna energia. ta energia nie ma takiej mocy zeby otwierac i zamykac okna. energia nie przyjmuje tez wyraznej postaci ludzkiej. skoro nie woerzysz w takie rzeczy to podalam ci wytlumaczenie racjonalne i naukowe. co ty na to?

zatem ześwirowałam

Gość gość
Ja wczoraj też widziałam białą postać. Siedziałam wieczorem przy zgaszonym świetle i robiłam coś na laptopie odwróciłam głowę a tam coś stało miało ludzki kształt i nie miało twarzy. Bardzo się wystraszyłam i zapaliłam światło potem już tego nie było

Gość gość
To ludzie cienie pojawią się na całym świecie bez większej przyczyny ich odwiedzinom towarzyszy obniżenie naszego nastroju bo żerują na energii ale fizycznie nie zrobią nikomu krzywdy

Gość gość
Ja miałem jako nastolatek, przed wypadkiem białą postać, to normalne dla uduchowionych osób.dwa razy obudziła mnie we śnie. Nie bój się, bądź obojętna jak ja zobaczysz . Kochaj dzień, to co chce ona ci przekazać. Pamiętaj masz miłość w sobie, czyli musisz sama na sobie polegać, masz ten dar, pomimo iż Nie jesteś najsilniejszą wśród ludzi, nigdy nie chcesz dla siebie źle.jeżeli masz przeczucie aby czegoś Nie robić ,Nie rób tego. To szósty zmysł. Idź za przeczuciem jak ci sie ukarze, Nie pozwól nikomu wtedy kierować twym losem.masz przeczucie że niepiwinnas robić. Nie rób. Co dobre dla kogoś w tym momencie może być odwrotnie dla ciebie. Po za tym w normalnym dniu, bądź uśmiechnięta. Jest dobrze. Nie martw sie ,ktoś nad tobą czuwa.

Gość gość
Poprostu świat chce coś od nas . Wie ,że możecie zdziałać coś więcej niz inni, liczy na nas. Lecz nie powie tego głośno.Ale czasami w natłoku spraw, zapominamy co obiecaliśmy sobie, kiedyś jak byliśmy młodzi, te mazenia ,w pomoc, dla świata mniejszego czy większego, a szczególności dla nas samych, bądźmy wyrozumiali i pomocni. Polska to kraj wielu możliwości. Możliwe ,że to ostatni Bastion dobrych serc, tyle że spałany trudnościami losu.Otwarty umysł wam w tym pomoże ,nie trudne sprawy ,są wam obce.Oracel

Gość gość
Ja widzę ciemne cienie.Mam omamy tak powiedział psychiatra

Gość gość
Wmawiałaś sobie, bo chciałaś zwrócić na siebie uwagę, czymś się wyróżnić, albo miałaś początki schizofrenii. I jak teraz, po 8 latach?