Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so_what

jak komuś smutno niech TU napisze .

Polecane posty

Gość so_what

często ludzie łapią 'doła', mają różne problemy, spotyka ich coś złego itp. a nie maja się komu wyżalić..;( zamiast dusić to w sobie może to napisać tutaj-> jest się anonimowym, a zawsze to cos może pomóc, przynajmniej będzie się miało lżej na duchu:) UWAGA! stop debilom którzy z nudów wypisują bezsensowne posty z głupkowatą treścią, wyśmiewają innych albo podrabiają się pod kogoś!!! Tutaj każdy liczy na jakieś pocieszenie czy rady.. a na pewno nie na ośmieszenie;/ no to może ja od siebie zacznę .. ;) a więc jest mi źle dlatego że ktoś mnie cały czas wkurza, zaczepia, rzuca we mnie czym popadnie itp dla zabawy, bo jego to bawi..a jak coś zrobi to zaraz zwiewa.. i nie jest sam.. i w ogóle to go nie nudzi, a ja nie potrafię nie zwracać na to uwagi:( a ja jak tego kogoś spotkam w mieście to nawet jak z kimś jestem to zawsze zostaje sama.. i nie mam szans i inni mają ze mnie 'pianie' a tym, z którymi przyszłam nie chce się stanąć w mojej obronie, albo gorzej sami się z tego śmieją, no czasami ktoś stanie za mną, coś powie, ale to i tak nic nie daje.. no i właśnie marzę o takiej sytuacji, w której ten ktoś dostaje po ryju od kogoś znajomego.. chciałabym znać jakąś bandę, która mogłaby tego kogoś tak nastraszyć, że omijał by mnie na kilometr, ale w rzeczywistości to nie mam kogo nasłać..a sobie na 100% nie poradzę:( owszem znam parę osób, ale to w końcu nie ich sprawa, albo nie maja czasu, nie chce im się itp itd i co ja mam robić?? może ktoś mi pomoże i temu komuś najebie:P(żartuje oczywiście;p) naprawdę kiedy ten ktoś robi przy ludziach ze mnie pośmiewisko czuję się jak totalne ZERO.. :( co byście zrobili na moim miejscu??

Gość so_what
proszę niech ktoś odpisze.. ktokolwiek nie zostawiajcie mnie z tym samą :( :(

Gość so_what
..(?) :(