Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa_pomaranczka

Oriflame czy avon?

Polecane posty

Kiedyś należałam do Avon i jest to firma , która ma fajne kosmetyki. Niestety na cienie do oczu, tusze do rzęs i kremy mam uczulenie - a nie jestem osobą alergiczną. Teraz jestem niezaleznym konsultantem Oriflame i wypróbowałam mnóstwo kosmetyków, z których jestem mega zadowolona. Nic mnie nie uczula i mam ogromną satysfakcję z tego co robię! Osoby zainteresowane zakupem kosmetyków jak również chęcia współpracy zapraszam na stronę: www.my.oriflame.pl/jwp e-mail:jwp.oriflame@gmail.com Pozdrawiam Jola

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość Paulaavon
Zostając konsultantem w katalogu 06 masz wspaniały program na Start! Robiąc zamówienie za minimum 150 zł, 40% z tego jest dla Ciebie! To wyjątkowa okazja, można sporo zarobić! Dodatkowo Avon ma programy zarobkowe, w których dostajesz wartościowe prezenty! + opłata wpisowa wynosi 0 zł, + 3 tygodnie trwania katalogu, + Program na Start przewiduje też prezenty w postaci kremów i wody toaletowej w 3 następnych katalogach współpracy, + kosmetyki Demo czyli premiery z następnych katalogów, + 3 różne dostawy ( kurier, bezpłatna dostawa do domu lub osobisty odbiór w centrum), + szkolenia kosmetyczne, + produkty Netto dla konsultantek, + możliwość zwrotu kosmetyków, które nie spełniają naszych oczekiwań, + możliwość zapłaty za kosmetyki do 21 dni, + możliwość stworzenia własnego zespołu, otrzymując za to bonusy. ZAPRASZAM OSOBY Z KRAKOWA NA SPOTKANIE ! Już dziś - umów się, podpisz umowę i ciesz się zarobkiem i bonusami! DODATKOWO! Gdy wstąpisz do Avon dostaniesz ode mnie prezent! Zapraszam również osoby z całej Polski. e-mail : paulaavon@o2.pl gg : 7355403 tel. 880 247 706

Gość MariolaMachnio
Informacja dla wszystkich osób chcących rozbudować własną grupę i osiągnąć sukces w MLM. 27 października do Gdańska przyjeżdża osoba, która pracuje 20 lat w MLM-ie i zbudowała ponad 20tysięczne struktury w pięciu różnych firmach. Ostatnio osiągnęła to zaledwie w Ciągu 14 miesięcy. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak to zrobiła przyjdź na jej wykład i dowiedz się jak zastosować ten system w swojej grupie. 27 października Gdańsk Zgłoszenia osób chętnych przyjmuję pod adresem email mariola.machnio@wp.pl Liczba miejsc ograniczona.