**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Proszę o pomoc Mam 15 lat odbyłam już stosunek i mam prawdopodobnie grzybicę pochwy.. Boję się Ginekologa a najbardziej wstydzę.. Czy moja mama nie dowie się że nie jestem dziewicą?? Mieszkam w małym miasteczku... Jak tego zapobiec... Mam typowe objawy ponieważ w okolicy pochwy bardzo swędzi ;[ Co robić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Proszę was..;[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratuluję wybranka Napisano Sierpień 19, 2009 :P ginekolog powinien dochować tajemnicy, więc mama sie nie dowie, bo chyba do gabinetu za tobą nie wejdzie, a z wizytą nie zwlekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 ehhh;[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Cholerka boję się.. jestem 2 lata ze swoim chłopakiem.. a tak bardzo się wstydze bo ja mam "nie ładnie tam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 oczywiście wsztydzę się gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Powinni Ci sprzedać w aptece CLOTRIMAZOLUM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Ale dostanę bez recepty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Sierpień 19, 2009 No tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Dziękuję za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Nie ma za co...a ginekologa i tak odwiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Jetem Ci naprewdę Wdzieczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 a Ciebie też to spotkało?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup w aptece Napisano Sierpień 19, 2009 lakcyd płyn ginekologiczny do odmywania, tantum rosa to przemywania pochwy i clotrimazol do smarowania (dosyć grubą warstwą) a doraźnie jak bardzo cię piecze, podmyj się i przemyj pochwę płynem do płukania ust, piecze bardzo ale ulga jest natychmiastowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 a około w jakiej cenie CLOTRIMAZOLUM i tak dalej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Sierpień 19, 2009 To jest bardzo tanie...ok. 10 zł...Ja nie miałam grzybicy, ale gdy długo zima nosiłam spodnie, porobiły mi się zaczerwienienia i używałam właśnie tego...na ulotce jest napisane, ze pomaga w stanach grzybicowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Młodziutka** 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Dziękuję...;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach