Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkid88dd

CZY BRZYDZICIE SIE ZJESC SERA BIALEGO ZE WSI OD BABCI???

Polecane posty

Gość kkid88dd

JA strasznie bo ma babcia nie myje rąk i nie dba tak o higiene jak w miescie sie dba.pomyslcie ile taki ser bialy ma zarazków ze wsi świezy... masakra mialam dzis jesc pierogi ruskie z tym serem ale jak pomysle ile zarazkow to sie brzydze..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość farewalla
lepszy taki ser niż ze sklepu -robione w fabrykach z jakis odpwdów zmielonych albo w restauracji sćiągają jedzenie z niedojedzonego talerza do nowego dla klienta jakbys wiedziała jakie obrzydlistwa jesz to ten ser od babci okazałby sie najzdrowszy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość własnie hehe
kuzynka kończyła szkołę mleczarską i do dziś białego sera nie je :D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nie je powiedzcie
nie kapuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość habaleczka
zdecydowanie tak ! ten zapach wszystko niszczy jak dla mnie oczywiscie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a czy w pierogach russkich
ser sie nie gotuje ? moze ci te zarazki wtedy znikną?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co to za szkoła mleczarska
??? a ja bardzo chętnie jem taki ser i często kupuję od baby :) jest przepyszny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mój kolega opowiadał mi że jego brata zznajomy pracowął jako piekarz w [TOST taka firma] i czergo oni tam nie robią to sie w glowie nie miesci:O takie coś karać powinni - oni tam plują i wogole :O ble!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To masz jakąś dziwną babcię;/ chociaż teraż zadko kto robi ser sam w domu no ale tak mówisz że fuj no ok zgoda nie dziwię ci sie ale wiesz co sie w sklepach dzieje zanim to trafi na twój stół? Nie wspominając już o piekarniach;]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gosianica
ja lubie taki ser niestety juz nigdzie nie moge go dostac w okolicy :( ja za to nie kupie i nie zjem kapusty kiszonej ze sklepu.na sama mysl mnie odrzuca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez robie ser z mleka
prosto od krowy, biore od sasiada mleko bo ma krowy;) a i maslo robię, nie ma to jak natura:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dlaczego miałabym sie brzydzić...? wole taki niz ze sklepu. A co z kiełbasą, wędlinami, serem topionym, itd...? Jesz je...? Takie naturalne...? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość farewalla
w piekarniach to dopiero robią świństwa już wolałabym zjeść biały ser od baby ze wsi mój kolega wyrabiając ciasto na chleb czyści sobie w ten sposób paznokcie żenada a tego jakoś sie nie brzydzisz i żresz z apetytem rzeczy ze sklepu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
też pracowałem w piekarni jak pracowałem to napili się tanim jabolem i narzygał do do miesiarki (gdzie wyrabia się ciasto ) nawet nie zabrali ciasta tylko wymieszali z rzygami a w masarni to nie jest lepiej parówek nie kupujcie to wiem od kolegi co pracował

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×