Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Ja wzielam juz 3 tabletke nie mam miesiaczki a spoznia mi sie z 3tyg u ginekologa bylam nie ma ciazy mam zapalenie pochwy grzyba co noc boli mnie brzuch na dole dzisiaj mialam rozwolnienie czy odstawic tabletki i czekac na miesiaczke czy brac do konca a mam ich 10 i pojawi sie okres???pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 19, 2009 BRAŁ JUZ KTOŚ TE TABLETKI KIEDY MIESIACZKA SIE POJAWILA w czasie brania leku czy po zuzyciu calego opakowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Czy nikt nie jest mi w stanie cos powiedziec na moj temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fragolinkaaa 0 Napisano Sierpień 19, 2009 ja bralam tez 10 dni a pozniej jeszcze 10 dni czekalam na @ po odstawieniu ich :) A wiec rob tak jak gin zaleza a bedzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmhsgsgg Napisano Sierpień 20, 2009 też brałam po 10 tabletkach jeszcze musiałam poczekać 5 dni i sie zaczął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach