Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

Odpowiem Na nurtujace was pytania....

Polecane posty

niestety to nie zalezne od CIebie! Mimo ze bedziesz chciala, bedziesz zdawal asobie jaka jest sytuacja, mimo ze nie bedziesz chciala z kims sie pobzykac, to mimo wszystko pociag fizyczny z tym wygra! Przykro mi, ale narazie nie ma szans, bo twoj organizm, twoje porzadanie, chec seksu, zabawy jest wieksza niz cokolwiek innego

Gość SICK OF LOVE SONG
Mr.T hmm altruista z Ciebie,że pomagasz innym...he he he umiesz też wróżyć?

Ajron in black: to tylko i wylacznie zalezy od twojego nastawienia:) jesli z gory zakladasz z esi enie chce, to chciec si enie bedzie... jak masz cos do zrobienia, mozesz np. pomyslec ze super, bo malo masz do pracy i inni maja gorzej:) czy nie dobrzE? :) SICK OF LOVE SONG : wrozyc nie chce, bo nie mam czasu, checi... no i za darmo????

Gość jyrj6j67k7
no tak myślałam że z nałogiem nie wygram a terapia mi coś pomoże albo to że chodzę na spotkania uzależnionych od seksu ? chodzę od pół roku

sluchajcie musicie uwierzyc w swoje sily! a bedzie dobrze!!! konieczne bedzie;) sluchaj, chodzisz sie leczyc, wiec zdajesz sobie sprawe ze jest to problem... mocno uwierz w to ze bedzie dobrze, szanuj faceta ze tak o Ciebie mimo wszystko zabiega...

ale co po milym usmiechu jak jest nieszczery??? :) spotkaj sie , ale badz bardzo powsciagliwa do jego osoby. Pokaz mu, ze dala Ciebie on czy inny nie robi roznicy! On bedzie chcial wiesz jak spotkanie zakonczyc, a Ty masz mu jak najbardziej to utrudnic!

tylko ja:) ale to musialabys mnie do siebie zaprosic!

Gość manikaa
lepiej pisać na temat synestezji, czy grupy bilderberga... i o czym napisac na portal o nowych trendach, jesli ortoreksja jest juz zajeta?

katrub: sprzatanie nie wyjdzie bo bedziesz pisac tutaj ze mna, szkoda z enie wlkp, bo moglbym byc za pol godzinki i pomoc w jakis sposob... ;) manikaa: pisz! bo nie ma duzo ludzi ktorzy sie tak az tym intersuja, a widac ze Ty chcesz bardzo sie zaglebic i byc specjalistka! rob w kolo siebie duzo szumu a docenia to odpowiednie osoby!

Gość czy dostane ta prace
w ŚBRR??

nie zawsze takie odpowiedzi sa obiektywne, bo chcesz slyszec to co chcesz zeby bylo... dostaniesz, jednak jeszcze jakis czas nie dostaniesz od nich informacji. Juz zapomnisz, pomyslisz ze nici z tego,z e byl ktos lepszy. az gdy naprawde bedziesz miala przycisniety pas, gdzie juz bedziesz bezradna zadzwnia i zaproponuja niezl ewarunki!

Gość czy dostane ta prace
heh,jasne ze chcialam uslyszec taka odp.:D A czy sprawdzi mi sie moj sen??

rocznik najlepszy a do tego ja jestem czysty genetyczny, wiec warto mnie wykorzystac:):)

no tak ale ja ofiaruje swoje czyste geny dla twojego dobra! chce bys byla szczesliwa! a ktory facet chce sie oddac kobiecie? :) ja oddaje tylko mala czastke siebie:)

Gość manikaa
dzięki, pewnie łatwiej by mi było, gdyby te praktyki miały mniej charytatywną formę i przynosiły skutek w postaci nawet minimalnego wynagrodzenia ;) no ale jeszcze tylko 3 tygodnie i się okaże, czy będę redaktorką. mam nadzieję, bo to zajęcie mi się naprawdę podoba, nawet jeśli tematyka rodem z prasy kobiecej nie szczególnie mi pasuje :) pozdrawiam

ale w takiej tematyce masz wilekie pole do pisania. troche co prawda plytkie dno, ale bardzo duzo przekroj tematow! trzymam kciuki! co byscie bez nas zrobily?? dzieki nam swiat jest szczesliwy!!! a Ty katrub powinnas sie czuc wyjatkowo ze chcialbym iebie odprezyc:)

masz racje nie kazdy moze dozyc takiego szczescia:) no dobrze my tutaj zachwalamy tylko mnie, a moze cos o sobie napiszesz?

prosze rozwinac te wazne informacje + dodac cos do nich!

Gość kassssiula
Mam na imię Kasia, ur. 24.11.1983r. Jestem osoba która nigdy nie miała doczynienia z wrózbami (nie licząc tych w podstawówce które wspólnie z kolezankami tak namiętnie sobie nazwazjem robiłysmy ;) )i wróżkami, ale troszkę z ciekawości, troszke z powodu mojej sytuacji chce je poznać. Chodzi mi głównie o moje zycie uczuciowe..nie jest z nim najlepiej, ale nie chce Ci pisać wszystkiego bo to moze w jakiś sposób wplynąć na wróżbę ? (nie wiem - pewnie sie mylę? Jezeli znalazłabyś chwilke czasu i powróżyła mi na temat tego co mnie czeka w przyszlości-chodzi i o znalezienie sobie partnera z którym stworzyłabym normalny, kochajacy się związek to bedę bardzo wdzięczna. Serdecznie pozdrawiam i zyczę wiele dobrego.

zapowiada sie bardzo ciekawie... a co dalej?? no hm moje zdjecie na forum bylo, moze teraz twoje? :)

haha mowisz ze cuda... a co jeszcze proponujesz? jakie masz atuty?

hm.. no ciekawie brzmi.... no ale konreto wnie piszesz... no dobrze a oprocz wygladu co jeszcze mi powiesz:)