Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyleczeeek

Przebarwienia i blizny potrądzikowe

Polecane posty

Gość motyleczeeek

Zamierzam zakupić sobie lek na przebarwienia i blizny po trądziku. Mam widoczne czzerwone przebarwienia na policzkach i mało płytkich blizn. : / Czy ma ktoś jakiś wypróbowany lek, który mógłby polecić?

No właśnie z lekami to nie wiem za bardzo co Ci doradzić, bo ja próbowałam wielu i żaden mi za bardzo nie pomógł. Jeżeli nie wiesz jak usunąć blizny i przebarwienia po trądziku to mogę Ci polecić zabieg Maximus, który wykonuje się urządzeniem Pollogen Legend. Blizny usuwane są falą radiową i aktywowane są mięśnie więc efekty są bardzo szybko widoczne :)

Gość gość
Olej tamanu stosuję, ale już po zabiegu właśnie, bo skóra jest podrażniona, ale pozbyłam się przynajmniej blizn. Nie sądzę, żebym pozbyła się ich za pomocą samego oleju. Jestem po zabiegu Mezopen, który doradziła mi pani kosmetolog w Clinica Cosmetologica w Sopocie i jestem bardzo zadowolona z niego, bo żaden krem nie dałby takich efektów :D

Ja jestem po serii zabiegów dermapen i dopiero one w widoczny sposób poprawiły wygląd mojej cery. Jeszcze kilka wizyt w Klinice Krajewski i całkowicie zapomnę o bliznach 🙂