Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rennka222

fryzura DOROTY GARDIAS -podoba wam sie?

Polecane posty

Gość pszczolka tekla
dziewczyny powinny mieć długie włosy! a szczególnie młode!! bleee

Gość rennka222
powaznie? :O

Gość likto
wszystko tak naprawde zalezy od ksztaltu twarzy,tego czy jest tzw.ladna czaszka

Gość rennka222
mieszkam w malym miasteczku , nie chce zeby sie ze mnie nabijali ale mi sie strasznie ta fryzurka podoba :(

Gość le chic
mysle ze jak jestes mloda to lepiej poki co nosic dlugie wlosy Bedziesz stara bedziesz obcinala na tzw.stara babe

Gość rennka222
ale moje juz sa krotkie, takie do brody

Gość bebe22
nie obcinaj,potem zawsze sie zaluje Gardias jest piekna,to jej we wszystkim bedzie dobrze,chocby sie sciela na lyso No chyba ze jestes rownie atrakcyjna..

Gość schowmenka ewka
jej to pasuje,ma taka urode ,jednak takich dziewczyn jest niewiele Na ogol chlopczyce wygladaja marnie i niedziewczeco,tylko jakos tak myszowato

Gość kooobra
ja sie tak obcielam I co I kicha..:(

Gość rennka222
a czemu kicha ?

Gość ciotka baryła
Obejrzyj swoją twarz - czy masz tak mały nos i szczupły ksztalt twarzy, ze bedzie ci w takiej fryzurze dobrze. Jak masz twarz bardiej "ziemniaczaną" - bedziesz wygladac jak "stara baba". Poza tym fryzjer niekoniecznie złapie, że chodzi własnie o tę bezczelnosć fryzury, zrobi ci bez tego frędzla z przodu i bedziesz miała po prostu hełm. Jak masz ładną, regularną, drobną twarz, to mozesz spróbować, w koncu to tylko włosy, odrosną. Wcale nie uważam, ze młode dziewczyny muszą nosic długie wlosy, co to za sredniowieczne poglądy?

Gość kooobra
fryzjer zrobil po swojemu Nie ma tragedii ale wygladam gorzej,jakby starzej,nie czuje sie kobieco:(

Gość lala kuchara
powiem tak Osobie pieknej ,o superrysach bedzie absolutnie we wszystkim dobrze Innym napewno nie..

Gość śliczna ta fryzura
mam włosy prawie do pasa i jutro idę do fryzjera ściąć się na boba, tak jak tutaj http://melody-thornton.bloog.pl/id,2032127,m,6,r,2007,?ticaid=5897c Jak link nie będzie działał to usunąć spacje :p Podobają mi się krótkie włosy

Gość ciotka baryła
większość kobiet nie ma super regularnych rysów i w ich przypadku lepiej, jak wlosy sięgają choćby 3 cm za kosci policzkowe. Ale jak juz powiedzialam - jak koniecznie chcesz - spróbuj, najwyzej bedziesz musiala poczekać poł roku, az odrosną. W końcu jak masz do brody, to to az taka wielka róznica nie będzie

Gość likto
przy bardzo krotkich wlosach wychodza wszystkie niedoskonalosci urody wiec nie warto

Gość ciotka baryła
Ja mam twarz - no nie calkiem doskonałą. Wydaję sie sobie dość ładna, ale np. dół mam dość kwadratowy. Raz sobie wymyslilam taka mniej wiecej fryzurę, tyle że z dluższym trochę przodem - wygladalam jak totalny przychlast, pół roku wlokło sie dla mnie okrutnie, bo nie moglam sie doczekać, az te włosy beda mialy jakąś normalną długosć, żebym mogła zrobić z tego fryzurę, w której wygladam jak czlowiek. Ale nie załuje tego doswiadczenia, bo inacej bym się nie dowiedziala, ze taka fryzura mi nie pasuje i może przy kazdej wizycie u fryzjera bym sie zastanawiała, czy moze sobie tego akurat nie zrobić, bo może będę wyglądała bosko. Ja jestem za tym, żeby wypróbowywac, lepiej załowac, że sie coś zrobiło, niż ze sie nie zrobiło. Wypróbowałam np. grzywkę, po długim czasie zastanawiania sie, i załuje, że nie zrobiłam tego wczesniej, bo super mi pasuje

Gość dzadzudzi
moim zdaniem ta fryzura jest suuuper i bardzo mi sie podoba, ale zanim sobie taka zrobisz pomysl: - czy pasuje do twojej twarzy? jak juz ktos wyzej napisal, najlepiej sie wyglada w takich wlosach gdy ma sie drobna, szczupla buzie o regularnych rysach. - czy masz wlosy na tyle "sztywne", ewentualnie podatne na ukladanie, zeby ta fryzura dobrze wygladala? zwroc uwage, ze grzywka z przodu musi byc prosta, a z tylu na czubku glowy wlosy powinny byc podniesione, z bokow tez troszke. jesli masz wlosy miekkie to bedziesz musiala spedzic codziennie sporo czasu na ich ukladaniu. pol biedy, jesli masz podatne wlosy. jesli tak nie jest - nie polecam ci tej fryzury, bedzie wygladac zle.

Gość klaczkula
gardiasowcowa jest słaba

Gość prawi 114
nie podoba mi sie