Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andźelina

po co striptizer na panieńskim

Polecane posty

Gość andźelina

coraz czesciej słyszy sie o męskim stritizie jakie wasze opinie, chciałybyscie mieć na swoim?

Gość brokuł zielony
jak to po co :) :D zapewne jesteś zestresowanym przyszłym mężem hehe. pomacha pomacha, twoja stwierdzi że masz małego a poza tym wszystko bedzie po staremu ;)

Gość blackcat
no nie wiem, byłam parę razy na męskim striptizie i w ogóle mi sie nie podobało :o więc ja nie chce ...

Gość andźelina
no kiedyś bedę miała swój wieczór przynajmniej mam nadzieję, ale na razie mam striptizera zorganizować:( jak to wogóle wygląda jesli któraś była na takim ?

Gość gocha81 WrocławCity
a ja organizowałam takie panieńskie ze striptizem i sama w tym roku jestem po takim!hah wrażenia niezapomniane. panieński bez stripola to nie panieński:)

Gość no faktycznie
super atrakcja :O:O jakiś playboy z koziej wólki wymachuje mi przed nosem pyrtolem niewiadomo gdzie wkładanym , wow , sama podnieta :O:O

Gość dsaa
dlatego, bo niektóre panienki szukają atrakcji i mają dobry powód. Tak samo jest z wieczorami kawalerskimi i prostytutkami - nieudacznicy zamawiają jakąś niedomytą panienkę pod pretekstem tradycji.. Ja zawsze pytam jaka to tradycja, bo nie wiem czy nasi dziadkowie tak mieli?

Gość dsaa
dodam, że byłem na kawalerskich z takimi atrakcjami.. może po pijaku o 2 w nocy komuś się to podoba, ale przecież te 'tancerki' to jakieś wieśniary z tępymi wyrazami twarzy na których rysuje się głupota i strach.. Komu się to podoba?

Gość ja pitole ale
gocha81 WrocławCity ale z ciebie kurwa, podniecać sie przy takich lowelasach jesli masz chłopaka to mu współczuję, śmiać mi sie chce na widok takich wrzeszczących z podniety panienek

Gość antyfeel
hahaha dobre ;D żałosna jesteś...:) ale to nic...takich dziewuch jak Ty w których jest zero życia jest cała masa:) racja idź do knajpy nałóż na łeb królicze uszy i udawaj, że się świetnie bawisz:P:P

Gość gocha81 WrocławCity
ja pitole ale---> a z Ciebie jest dziwka i szmata, milutko prawda? haha po 1sze sie nie podniecałam bo niby czym???? a po 2gie nie pamiętam kiedy sie tyle uśmiałam co wtedy wiec zamknij morde ty prymitywie ze wsi:D

Gość wszystkie juz pozajmowane
a co ma striptiz do panieńskiego? ktoś wam faceta po slubie zabiera że tak sie napalacie na tych tańcerzy czy jak? widziałem filmiki z takich panieńskich i miny panienej jak im slina leciała na tch kolesi, to powiem jedno jak bym swoja zobaczył z taka miną to na pięcie odniejbym sie odwrócił

Gość dlaczego ja1
taki striptiz jest żalosny wątpię aby dojrała kobieta, która dostaje od merza to co trazeba cciała cos takiego ogladać

Gość dlaczego ja1
a teraz po polsku:) taki striptiz jest żalosny wątpię aby dojrzała kobieta, która dostaje od meża to co trzeba chciała coś takiego ogladać

Gość dlaczego ja1
przepraszam nie od męża tylko od chłopaka jeszcze:D