Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bo juz nie ladna

dlaczego nie dbam juz o siebie tak jak kiedys?

Polecane posty

"Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, Lecz widać można żyć bez powietrza." Możesz zyc bez tego drania!

czytalam ta ksiazke chyba za szybko sie zaangazowalam bo na samym poczatku znajomosci myslalam ze cos bedzie, glupia,...:Oale dzieki za dobres lowa juz mi troche lepiej:)

tylko ja razcej wegetuje:O na walsne zyczenie wiem o tym

Gość Wstyd mi ujawnić nick
nie myśl w ten sposób "co ona ma czego nie mam ja " pomyśl - co Ty masz takiego czego jej brakuje, i czego on szukał w Tobie :) może jesteś dużo atrakcyjniejsza i on się bał że na dłuższą metę to nie wypali, a z tamtą będzie bezpieczniej mu, bo skoro brzydsza...może się okazało, że jest w ciąży...wiem że to boli, być porzuconą a tym bardziej jeszcze dla gorszej , ale weź się w garść, skoro już odczuwasz że źle Ci z tym 'zaniedbaniem' to już krok do poprawy wizerunku :) może teraz masz gorszy okres , ale zobaczysz za jakiś czas znowu zaczniesz przejmować się garderobą i makijażem, nie trzeba się starać dla faceta tylko dla siebie ;) to się rozpisałam ups ;p

Wejdz na wrzute i posłuchaj sobie piosenki Ewy Demarczyk- Pocałunki.. Tekst- Wiersze H. Poświatowskiej.

Gość coś musiało się stać
nie pozwól ,żebyś straciła przez tego gópka:)jeszcze jeden dzień. ty się zamartwasz a on sobie żyje jak gdyby nigdy nic. nie warto! Przecież masz znajomych , przyjaciół , zrób grilla i ich zaproś ! :P

no wlasnie boli, tymbardziej ze sam co innego mowil a ja glupia wierze w kazde slowo co ktos mi powie i dlatego jest pozniej tak jak jest a pisoenke zaarz poszukam:)

bardzo smutna ta piosenka jest z filmu mala moskwa

"Można życ bez powietrza..."--- mozesz bez niego zyc. musisz!! Bo jak nie to sie wszystkie zagniewamy!;]

dziekuje wam, juz mi troche lepiej 🌼 viki widzialas film?

niestety nie widziałam.. ale np. mój ojciec bardzo go chwali, ze piekny..

bardzo smutny film o milosci ta piosenka tam jest nawet chyba jest teraz jakos jako dodatek do jednej gazety nie pamietam jakiej obejrzyj sobie.... dziekuje za mile slowa 😘, bede zmykac robic obiad ,pozniej zajrze tutaj 🖐️

obejrzyj i daj znac jak ci sie podobal 🖐️