Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagra77

Najgorszy facet z jakim się spotykałyście?

Polecane posty

Gość Jagra77

Kiedyś spotykałam się z facetem ,który na wieść ,że mam wyjechać do Holandii(nie na stałe) rozryczał się i zrobił histerię,jak pietnastoletnia panienka. Później groził ,że tego nie wytrzyma i coś sobie zrobi :o. Był na każde skinienie swojej mamusi ,miał 37 lat a zachowywał się i miał emocje na poziomie 14stolatka. Poza tym był hipohondrykiem ,ciągle wynajdował sobie jakieś dolegliwości i kazał mi mówić ,ze to na sto procent nic poważnego:o. Interesowały go najbardziej długonogie ,szczupłe ,modelki a sam wyglądał ,jak baryła. Męczył mnie emocjonalnie ,jak nikt inny.Do dziś wspominam ten związek ,jako największy koszmarek. Dziś widziałam jego profil na Naszej klasie i stwierdziłam ,że zerwanie z nim było jedną z mądrzejszych rzeczy ,jaką zrobiłam. Zastanawiam się ,jacy byli wasi najgorsi faceci i czy któryś go przebije.

Gość Justyyyyś
Mój były flirtował z każdą moją koleżanką ,o czym dowiedziałam się tuż po zerwaniu. Umawiał się na 20stą a przychodził lekko spóżniony np o półtorej godziny. Mówił ,że idzie spać a na drugi dzień okazywało się ,że no zajebiście się bawił w jakimś klubie z kolegami. Zapomniał o naszej rocznicy ,poszedł na mecz... Dużo tego było:(

Gość rigevidonkaaaaaa
najgorszy facet to taki ktory uganial się za mna 3 lata az sie w koncu z nim przespalam (bylo beznadziejnie ale udawalam ze mi dobrze) . Po tym incydencie olalalm go to on zaczal wypisywac do mnie smsy ze jestem beznadziejna a do ludzi i wspolnych znajomych rozpwoiadal co to on ze mna nie robil w lozku(to bylo klamstwo) i ze jestem fatalna w te klocki. Dziewczyny uwazajacie na takich psycholi!

Gość najgorszy to taki ktory zdobyw
al mnie trzy lata - w tym czasie mial inna o czym nie wiedzialam - ze mna byl przez 5, pomagalam mu finansowo, on nie dbal o siebie, przepuszczal pieniadze, pil, palil, umawial sie z innymi kolezankami, ktore mi opisywal w ten sposob: A - wieloryb (gruba byla), B - rozjechana rura (rozwiedziona po porodzie) i bez gustu, C - mezatka. Okazalo sie, ze z wszystkimi i jeszcze wiecej flirtowal. Zdradzil mnie z B i sie do niej wyprowadzil, teraz zdradza ja z D