Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliakfjdugfdg

POMOCY !!!!!!! To wszystko przez Psa !!!

Polecane posty

Gość Nataliakfjdugfdg

hey,jestem prawie nie zagryźiona przez psa dlaczego.? jestem,konsultantką Avon szłam do częstej klijętki która miała Owczarka Niemieckiego już duużego! :( weszłam tam ale nie wiedziałam,że go nie ma w KOJCU !! choć na bramce dwie tabliczki jedna -> "Uwaga Wchodzisz na Własne Ryzyko" druga->" Zanim Otworzysz Furtkę Pomyśl Czy Cię Wpuszczę!!" ale nic ! Weszłam... i Doszłam prawie do drzwi kiedy Bary przybiegł i rzucił się na mnie jestem cała poturbowana lezałam 3-miesiące w szpitalu pod kroplówką...cud że p.Marysia Wyszła bo bymnie Zagryzł na śmierć!! więc,uważaj Tabliczki są! ale ty nawet ich nie zauważasz uważaj one są agresywne bo bronią swoje jposesi !! ico bybyło gdyby p.Marysi nie było.?? Bóg wie..teras płacze.....

Gość stara wiedzma na miotle
auć,to bolało !! Wracaj szybko do zdrowia !! a tak w temacie ja też mam psa i tabliczkę ale ja mam dobermana a nie Owczarka :) mam taką : http://farm1.static.flickr.com/35/73489224_ce6d24c677.jpg Fajna .?? Raczej nie bo już u!! stara a mój pies ma 6 latek stary Co nie .? Oj...Ale gryzie!! mocniej niż pitt Bull :) pozdrawiam ;)