Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIA 2626

Pończochy do paska - NYLONY kłopot z noszenim. Proszę o opinie

Polecane posty

Gość BASIA 2626
Wszystkie chodzicie w rajtach ????????

Gość BASIA 2626
W pończochcach chodziły nasze babki... Sprawa znana i bardzo kobieca od wieków... a dzisiaj nic tylko spodnie, dzinsy, adidasy...i rajty... nie ma już elegancji i seksapilu ??? Nie wierzę....

ja czasami noszę, tylko te z pasem, samonośki mi zawsze spadają jaki można mieć problem z doborem pasa do pończoch? przecież ich tyle jest, każdy coś dla siebie znajdzie :)

Gość BASIA 2626
Pasów jest całe mnóstwo lecz plastikowe tandetne koronki nie utrzymią pończoch przez cały dzień.... Ja poszukuję pasów z metalowymi żabkami i nie tandetnych... to co posiadają producenci w sklepach internetowych to jest już nudne i za bardzo nie znajduje zastosowania dla kobiety aktywnej która na codzień chciałaby chodzić w pończochcach do paska... może macie coś wypróbowanego ???

nie wiem jaki może być z tym problem, ja nigdy nie miałam klopotu z plastikowymi żabkami (sprawdzają się tak smao, jak metalowe) może (bez urazy!) nosisz niedopasowane pończochy.. przymałe pończpchy będą się ściągać, przez co te żabki faktycznie mogą puścić czy zniszczyć pończochę w miejscu zapięcia.. nigdy nie miałam żadnych problemów z noszeniem pończoch z pasem, trudno mi coś doradzić, a tu jak widać też wielu zwolenniczek ich dziś nie ma..

Nie miałam nigdy problemu z samonośnymi. Nie zsuwają się. Mogę w nich chyodzić cały dzień. Z tymi do paskami też nie miłam problemu. NIe wybieram jakichś super ekstra ale we wszystkich zapięcia były ok.

Gość BASIA 2626
A powiedzcie mi dziewczyny czy wy jesteście raczej szczupłej budowy ? Ja nie należe do szczupłych osóbek...ale nie mam też wielkiej nadwagi :I z samonośnymi nie mam kłopotu... czasem tylko gdy koronka jest szersza to się zwijają...ale to wyjątki, natomiast bardzo podobają mi się nylonki, lecz te nieszczęsne zapięcia.... Plastikowe żabki nie utrzymują pończochy....a przynajmniej nie czuję się w 100% pewna że się nie odepnią :

Gość Zielona Gąsieniczka
Nie noszę rajstop, nie lubię !!! Basiu - masz rację metalowe żabki są najlepsze !!Pasek trzeba dobrać do figury ( biodra, pupa ) . Kiedyś nosiłam majtki z żabkami - też było fajnie, czy zimą też nosisz pończoszki ?

Gość Zielona Gąsieniczka
Basiu - jestem chyba Twojej figury

Gość monican
ja uwielbiam chodzic w ponczoszklach zwlaszcza z dużą koronka tak by byla ona widoczna.jest to sexi.zwlaszcza mini ponczoszki i bez majteczek.

Gość monican
a jak inni moga dostrzec to juz calkiem ŁAŁ.jesli chodzi o spontaniczny sex to tylko tak ubrana

Gość Zielona Gąsieniczka
Tak, pończoszki są seksowne........... facetów to bardzo kręci....

Gość monican
przynajmniej nie jestem sama ktora tak uwaza.nozki mozna zaslonic ponczoszkami a cos innego odslonic

Gość Pani Masztalska
Nie lubię rajstop - są bardzo niekobiece i antyseksowne !!!

Gość moni-fan
Kobieto! Wiesz co to styl: elegancko i sekksownie zarazem. I jak praktycznie, nogi nie marzną, a istotne regiony dostępne. Oczywiście dla wybranych! Tak się właśnie nosi pończochy.

Basia, ja jestem bardzo drobnej budowy, najmniejsze samonośki mi spadają :o nie ryzykuję już z nimi, chyba ze też przypnę do pasa, same nna tych cholernych nibytrzymających paskach nigdy ;) boisz się, że żabki puszczą pończochę i się zsunie? może kupuj je dłuższe.. nie wiem.. heh..

Gość Co racja
Samonośne tylko wysokiej klasy, zimą zawsze do dobrze dobranego paska - a są takie !!!

Gość Pani Masztalska
A gdzie się podziała "sprawczyni" = Basia ?

Gość Hej witajcie
Uwielbiam Was w pończoszkach i w zgrabnych majteczkach !! Jak ubieracie się w upały ? Jutro ma być bardzo gorąco !!!!!

Gość Praktyczna224466
Dziewczyny !!! w czym i jak pierzecie pończoszki ?

Gość lamka 2
Ja nosze ponczoszki nylonowe. Polecam pas do ponczoch, ktory jest bardzo wygodny w noszeniu, bezpieczny, mozna w nim uprawiac sporty ekstremalne i nie spadnie z firmy Raco. Troche drogie ale warte ceny.

Gość Co racja
tak - ta firma jest warta najwyższego polecenia, czy zauważyłaś, że splot nylonek zupełnie inaczej wygląda ? nylonki bardzo dobrze wyglądają na nodze, noszę prawie cały rok

Energiczna - ja kupuję na allegro przeważnie - faktycznie jest większy wybór niż w sklepach.. co do pasów w których można uprawiać sporty ekstremalne :D heh mi wystarcza, żeby były wygodne i ślicznie wyglądały ;)

Gość BASIA 2626
Jestem Dziewczyny !! W czym prać ??? Ja pod letnią wodą przepieram czymś delikatnym np. żelem do mycia... Wydaje mi się że proszek do prania jest za ostry..i oczywiście zawsze ręcznie to robię... Bardzo Was proszę żebyście podawały linki do tych polecanych pasów. Gdzie je można zakupić ? W tradycyjnych sklepach z bielizną także nie mogę dostać pasów z metalowymi żabkami... a Panie w sklepie się dziwią jak je o to pytam, bo mówią ze plastikowe to standard :I Do S-A-M--A-N-T-Y Pewnie też prócz tego że jesteś szczuplutka, to jesteś też niskiego wzrostu ?? No fakt.... Wtedy lepiej wybrać te do paska...Możesz sobie regulować je jak chcesz... Ja mam 170cm

no wysoka nie jestem, mam 165cm. ale miałam kilka takich (niepamiętam firmy niestety) które bez rozciągania kończyły mi się pod tyłkiem (jedynki) więc dla dlugonożnych na pewno też się coś znajdzie :) ja piorę w płynie do prania