Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PyyytamSIeee

Dziewczyny?! Jak to jest z tym jedwabiem??pomocy..

Polecane posty

Gość PyyytamSIeee

Hej! Od dlugiego już czasu stosuje namietnie jedwab na wlosy (Joanna, teraz jakis inny, obojetne, takie z dozowniczkami). Nie traktuje ich jako odżywki - odżywki stosuje osobno zupelnie inne. Ale musze miec jedwab na suche wlosy,taktuje go, jako preparat do ukladania ich, nie odzywiania bo bez niego mam suche siano, i tylko on mi pomaga. Naprawdę używam go sporo...ale niedawno dowiedzialam sie, ze szkodzi on na włosy! CZY TO PRAWDA? Ze dzialanie jest zludne,m a tak naprawde wysusza wlosy?!

Gość patilllllka
ja tez stosowalam fajnie wlosy wygladaja ale tak naprawde wogóle on nie nawilza włosów, ale zaszkodzic tez mi nie zaszkodził :]

Gość
tak, to prawda. rzuc w cholere jewab, mnie po roku stosowania wlosy wyschly na wior:o kup sobie lepiej paste do wlosow Loreala, taka niebieska w pudeleczku jak krem. kosztuje wprawdzie ok 25zl ale jest bardzo wydajna, mnie taka jedna pasta starcza na ok poltora miesiaca. wlosy zajebisice sie ukladaja, nie wygladaja na przetluszczone jak niekiedy po jedwabiu.

Gość PyyytamSieee
Cholera, a myślałam, że znalazłam cud:( Spróbuję poszukać więc tego z Loreala...zła jestem:(